Eden-3d Napisano 6 Maj 2003 Share Napisano 6 Maj 2003 hmm piekna pracka naprawde super no tylko jest maly szczegul ,ze twoja postac ma zabardzo pogodna buzke ta z fimu ma taki pysk ze niekcial bym nawet w dzien jej spotkac [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moann Napisano 9 Maj 2003 Share Napisano 9 Maj 2003 Ogulnie - gratulacje. Naprawdę nieźle. CO do grozy to rzeczywiście też się zgodę, że według mnie mogła by być straszniejsza. Troche zmaian twarz by się przydała a generalnie jej wyrazu. Sprubój pochylić oczy z takich - - na takie \\ / oczywiście beż aż takeij przesady. Pomaga jeszcze wysunięcie, zespojenie i pochylenie łuków brwiowych. generalnie zwiększa to grozę. Chodź nie wiem jak tu kokretnie to wyjdzie. p.s. Jestem pod wrażeniem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz Napisano 9 Maj 2003 Autor Share Napisano 9 Maj 2003 dzięki za posty, co do grozy to zeczywiscie macie racje - sama twarz jej nie budzi. Niestety mało czasu moge poświęcic na maxa i nie wiem czy zdąze coś jeszcze zmienić - chce jeszcze ją jakos ustawić i muszę podczepić sukienke pod szkielet - spróbuje stworzyć tez odpowiedni klimat (jeszczze nie wiem jak) a jak starczy czasu to pokombinuje z twarza pozdrawiam wszystkich[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 10 Maj 2003 Share Napisano 10 Maj 2003 Wyglada jakby troche sie usmiechala. Model ogolnie swietny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 10 Maj 2003 Share Napisano 10 Maj 2003 Włosy są super! jak będę modelowała kolejną postać to chyba znów poproszę Cię o pomoc...:D Powodzenia, Łukasz... Ja chcę wystraszyć się Sadko!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 10 Maj 2003 Share Napisano 10 Maj 2003 Full Wypas! Mógłbyś troszkę zmiejszyć stopy. I mam jeszcze jedno pytanko... Czy to jest Sadako, jako żyjąca, czy ta martwa? Oglądałem film, a jeżeli to jest ta po śmierci to zakryj jej bardziej twarz włosami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 10 Maj 2003 Share Napisano 10 Maj 2003 oj coś daaawno mnie tu nie było...a jakish tu postep [boje się] !!No bardzo mi się podoba :D koniec tej sukniczki jest troshke może za \"twardy\"...a stopki są spox...powodzenia...bo podoba mnie się pani Sadako :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz Napisano 11 Maj 2003 Autor Share Napisano 11 Maj 2003 witam, no własnie nie wiem co z tymi włosami (na razie v-ray i tak ich nie renderuje:mad:) czy zasłonić twarz czy pokazać? Na waszą zyczenie twarz w wersji Hardcore[spox], sukiennka jest zeczywiście do zmiękczenia, a na razie renderk w wersji naked , nastepny z sukienką, aha i to o co ona się opiera to nie jest latarnia:), dzięki za posty , pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz Napisano 11 Maj 2003 Autor Share Napisano 11 Maj 2003 teraz ta twarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 11 Maj 2003 Share Napisano 11 Maj 2003 [lol2][lol2][lol2]...super ujęcie...szkoda że nie oglądałem filmu...ale czuje że klimatycznie twarz powinna być leciutko zasłonięta włosami tak jak na screenach...:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz Napisano 12 Maj 2003 Autor Share Napisano 12 Maj 2003 Phantom -obejrzyj film -japońską wersje polecam - jest świetny, a tymczasem trochę odbiegłem od tematu ale nie mogłem się powstrzymać - i finalna sadko będzie w takiej pozycji (tylko ze cały czas jakieś nowe pomysły mnie nachodzą :) , no i dalej jest problem shaghair - vray......czy ktoś moze renderował włosy v-rayem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 12 Maj 2003 Share Napisano 12 Maj 2003 witam, no qrde...brak mi slow...naprawde ekstra !!!....co do vraya i shag haira..to pogadaj z Pendzlem...on jest specem od vraya :)))...i pytanko...dalczego skrzydla??? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz Napisano 12 Maj 2003 Autor Share Napisano 12 Maj 2003 dzięki Pablo - ze skrzydłami to było tak : ustawiałem sobie poze do finalnej wersji , ustwiłem taką jak na obrazku, wyrenderowałem , spojrzałem i od razu stwierdziłem ze brakuje jej skrzydeł i wpadłem na pomysł ze sadako będzie stała na studnią, Martwa wydostanie się z niej dzięki nim........ więc następny render już ze studnią .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 12 Maj 2003 Share Napisano 12 Maj 2003 heh...nic dodać nic ująć...żadnych błędów qrcze nie widze :P a filma jush w weekend pownienem oglądać...[piwo] japańską wersje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 12 Maj 2003 Share Napisano 12 Maj 2003 tylko zebys sie nie zagalopowal z tymi obiektami.....bo jescze zrobisz pelna scene...i zlamiesz regulamin:)))) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz Napisano 14 Maj 2003 Autor Share Napisano 14 Maj 2003 wiecej obiektów nie będzie a włosy to chyba zrobie bez shaghaira -(jak czas pozwoli) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 14 Maj 2003 Share Napisano 14 Maj 2003 Bardzo super Sadako!!! Łukasz, jak Ty zrobiłeś texturę na skrzydła że one tek zanikają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz Napisano 14 Maj 2003 Autor Share Napisano 14 Maj 2003 Dzięki Pazzi :), skrzydła to są plane-y z mapą przezroczystości, a te zanikanie to chyba tak światło pada, bo nie uzyłem gadientu biel- czerń - jedynie na tych strzępach na samym dole skrzysła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bremen Napisano 15 Maj 2003 Share Napisano 15 Maj 2003 Nie no bardzo ladnie ale ja bym jeszcze popracowal troche nad teksturka nog...reszta bardzo ladnie. Aha i proponowalbym dac wiekszy render jak bedzie juz koniec pracy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz Napisano 19 Maj 2003 Autor Share Napisano 19 Maj 2003 finalna wersja, niestety praktycznie nie zmieniona od ostatniego update\'a - brak czasu:(, nie rozwiazałem tez problemu v-rav - shagHair. Dzieki za posty, troche mnie ta bitwa maxa nauczyła i przekonałem się ze muszę zmienić sprzęt:) , pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 19 Maj 2003 Share Napisano 19 Maj 2003 no to teraz mnie zabiłeś - cud klimacik.... i ten jej wzrok... fajna pracka - gratuluję pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 20 Maj 2003 Share Napisano 20 Maj 2003 Sadako jak z telewizora! :D Od ponad 3 godzin oglądam prace na forum i chyba jeszcze trochę posiedzę. Sami czarodzieje :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 20 Maj 2003 Share Napisano 20 Maj 2003 Stary obladałem filma i za mało zmarszczek , daj swiecej smarszczek jej na twarz a tak pozatym do wypasik ci wyszedł konkretna pracka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 26 Maj 2003 Share Napisano 26 Maj 2003 no wsumie jedna z najciekawszych prac jakie widizałem na bitwie [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajan21 Napisano 28 Maj 2003 Share Napisano 28 Maj 2003 Normalnie jak screen z filmu. SWIETNE. Az mnie przeraza jej wzrok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Acid_19 Napisano 28 Maj 2003 Share Napisano 28 Maj 2003 Ktos tu chyba \"THE RING\" oglądał :).. Dziewczynka, czarne dlugie włosy, pochylona, upiorna twarz, wylazi ze studni... :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz Napisano 28 Maj 2003 Autor Share Napisano 28 Maj 2003 Acid....:) wejdz na pierwsza srtone :).....fajnie ze od razu widać inspiracje:)[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 28 Maj 2003 Share Napisano 28 Maj 2003 pracka wymiata...ale mam pare uwag... -czemu taka slaba teturka na podlodze?? - czemu nie uzyles shag haira do wlosow? - oraz dlaczego nie uzyles DoF?? tylko texturke zamazales?? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz Napisano 28 Maj 2003 Autor Share Napisano 28 Maj 2003 - teksturka- brak czasu ale nawet jak bym miał więcej to dużo by się nie zmieniła - tak miała być - jako dodatek - shag hair- no własnie z tym miałem problem - bo użyłem v-raya , który niestety nie renderował mi włosów - a troche przy nich siedziałem - dof - musiałem zmniejszyc czas renderingu - słaby sprzęt - i dlatego posłużyłem się photoshopem pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 31 Maj 2003 Share Napisano 31 Maj 2003 lukasz według mnie odwaliłeś kawał pięknej roboty ,jestem pod mocnym wrażeniem mam pytanie : w jaki sposób nadać postaciom w 3D daną pozę ?aby miały swój charakter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz Napisano 31 Maj 2003 Autor Share Napisano 31 Maj 2003 ja podpiałem postac pod bipeda - na głównej stronie jest dzisiaj link do tutoriala o riggowaniu w Character Studio pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 31 Maj 2003 Share Napisano 31 Maj 2003 pracka cudna a wlosy wygladaja nwet bez shaga super / takie tlustawe wyszly czyli cool / straszna praca przerazajaca ... klimat jest poprostu niepowtarzany jak sie dluzej na to patrzec bede to nie bede mogla w nocy zasnac .. pieken piekne [wow][wow][wow] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi