Blooddragon Napisano 12 Kwiecień 2003 Share Napisano 12 Kwiecień 2003 no mi sie wydaje za obła... kobiety mają bardziej obłe czaszki od facetów, ale jakas taka za płaska jest ta część twarzowa dziąsła tez cos nie grają musiałbum w anatomiach pogrzebać ale dizsiaj mi sie już nie chce... może jutro napisze konkretnie ale model bardzo łądny:D textura genialna pozdrowienia [Edited on 12-4-2003 by Blooddragon] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 13 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2003 werjsja przedziórawiona, będize nabita na wodenstaf tej nekromantki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conq Napisano 13 Kwiecień 2003 Share Napisano 13 Kwiecień 2003 Ta czacha po prostu wymiata! Dawno nie widziałem tak dobrze oteksturowanego tak dobrego modelu tak dobrą teksturą :o Doskonała robota! Teksturkę sam robiłeś czy skądś ściągnąłeś ? [Edited on 13-4-2003 by Conq] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 13 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2003 czaszke sam :) a teksturka to przerobiłem maxową mape metalu... dodałem zabrudzenia podkolorowałem, szwy dodałem.... nio a tteraz woodenstaf :) tylko utaj nad teksturką chyba też musze popracować :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 13 Kwiecień 2003 Share Napisano 13 Kwiecień 2003 :oekstra tylko kijek wydaje sie za masywny a czachy to sie przestraszylem na tym \"zdjeciu\" wczesniej - oj SCORPI kiepsko ze mna bedzie hehe[uczeń] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 13 Kwiecień 2003 Share Napisano 13 Kwiecień 2003 No własni i na takie coś czekałem długo , no i sie doczekałem , bardzo mi si epodoba juz sama laseczka ( ta z drewna hihih ) robie wrazenie , wreszcie sie ukazałes z twojego prawdziwego ja Gratuluje :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 13 Kwiecień 2003 Share Napisano 13 Kwiecień 2003 zaj..... kij , staf .:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boms Napisano 13 Kwiecień 2003 Share Napisano 13 Kwiecień 2003 ta Twoja przedziurawiona czacha przywodzi mi na mysl taki pewien obrazek z pracowni zredniowiecznego alchemika (albo jakiegos czarodzieja) - czaszka wykorzystana jako \"podstawka\" do SWIECZKI :D generalnie, SCORPI, modelik jest bardzo ladny... nie jestem tylko pewien co do tego szwu (?) idacego dokladnie przez srodek czaszki... a moze to jakies dodatkowe pekniecie? poza tym te kule niebieska na czubku tego WODENCZEGOS zrob troszke wiekszo,,, ona sie gubi wsrod tych pnaczy... pozdroofki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 no slicznie scorpio dajesz czadu znowu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 14 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2003 dzięki :) jeszce wsyzstko poprawie albo nawet zrobie od początku a tu ciałko nekromantki... nie wiem czy poprawiac czy zacząć od nowa :( (ma to być coś w stylu sydney) [Edited on 14-4-2003 by SCORPI] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 hmm...fajne...tylko troche dziwne cycuszki..najlepiej to widac po lewej tronie..jakby zniekstalcone oraz te biodra...troche za grube chyba sa.... pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Triple X Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 heh SCORPI z tych skrinów widac ze musish sie jeszcze podszkolic w modelowaniu organicznym :) tzn maszyny wychodzą i dużo lepoiej wrecz profesjonalnie a to....... 3 poziomy nizej:| p.s. sorry za krytyke i sie nie wkurzaj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 14 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2003 żeś sie napisał... a może byś raczej powiedział co źle??? zamiast se + 1 posta robić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azazel Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 hmm gdy bym widzial siatke to bym ci powedzial napewno ... ale tera przyuszczam ze twoj glowy klopot z ta pania to to ze ma za wiele siatek ...szczegolnie to widac na cyckach ktore wlasciwe nie powiny byc bardzo skomplikowane ... ale u ciewbie przybieraja one niemal ze krztalt kwadratu ... tak wiec 2 prozby 1. zapodaj siatke 2. pomysl nad ta sugestja p.s. nie ilosc postow sie liczy tylko jakosc a z tego co widze to wy se niezle wyscigi z tego robice ;( no ale co tam wasza sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLUKA Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 Nad cialkiem musisz jeszcze troszke popracowac, ale zato czaszka jest cool, powodzenia[soczek] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 ona ma chyba piersi stanowczo za duze? az nienaturalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 14 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2003 kszztałt ( ale jeszcze poprawie ) i wielkość jest taka, z pewnych powodów... zobaczycie później :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 zbyt wąskie powyzej bioder - taich kobie nie ma :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boms Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 ehhh... te ksztalty... to kolanko... :D az sie chce... PRZYTULIC... ;) :P pozdro p.s. czy talia nie jest za bardzo wcieta? ona ma biodra szersze od barow... :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 15 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2003 problem w tym że nie wiem gdzie są biodra i gdzie bary!!! nie móg by mi ktoś wreszcie wyjasnić??? albo pozaznaczać na moim obrazku gdzie są te biodra barki i tede??? bio dlamnie kosmos o czym wy tu ciagle gadacie :| ale na serio gdzie one są??? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 Moze uzyj jakis referencji? To bardzo pomaga. Wejdz na jakies strony z golymi babami, tam tez znajdziesz czasem ladne ksztalty:) Jak bede pisac z domu to dam Ci linka na strone z artami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 SCORPI hmm jestem pod wrazeniem , az mi zlew opadał ( szczęka ) hehe superandzka wiele pracy zosaje ci przy ciele ale wierze ze sie wyrobisz z tym wszystkim :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 15 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2003 dzięki :) naraZIe błędów żadnych nie poprawiałem, nio może kilka ale i tak pewnie nie widać... co widać to to zapewne że dodałem ręce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 :(wiem, ze moze mnie skrzyczycie ale wg. mnie to malo SCORPI jak na ciebie-jeszcze malo.....[papapa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 heh, lepiej popraw błędy bo masowo zaczną zminiać o tobie zdanie :D;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 takie oto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 15 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2003 oki tłumacze.. żeby nie było nie wyjasnień... to sprawa gustów i zamiaru... ja che uzyskać coś takiego jak danger girl a dokładnie sydney bo mi sie podoba i tyle :P ( to nie ma być real poprostu tylko comixowe bardziej) ale palce popraiwe :) dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 15 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2003 upade... nie żeby ciałko już było wymodelowane ale chciałem torche od tego odsapnąć... i sorki za tą podwójną noge :) btw jak to sie stało że na renderze nie wyszły czarne kropki???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 no ten naramiennik to pikny!! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boms Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 no... bardzo fajnie... to co? teraz reszta gornej czesci? btw, bedziesz robil jej piercing w sutkach? :D pozdroofki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 15 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2003 nie objedzie sie bez tego :) Btw w jednej ręce będzie trzymać ten kijek z czachą a w drugiej? ma ktoś jakiegoś pomysła? bio ja neiwiem :( A co dalej to kołnierzyk i właśnie te obąrczki z przyczepionym do nich sznurkiem :) później chyba gorsecik albo ciąg dalszy poprawek modelu ciała.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 Jak to jest nekromantka to moze trzymac jakas ksiege, pergamin, czache (ale ta juz ma w kijaszku), sztylet, lub cos bardziej wyrafinowanego typu krzyz(?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 hmmm...w drugiej rece....jesli to ma byc wojownikcza to chyba powinna byc tgarcza...ale jesli ma rozdzke ( [lol]) to raczej taracza jej sie nie przyda...wiec moze troche wydluzyc ta nie w ogole czy to rozdzka czy tylko laska bo jesli czarodziejska laska to mogbys ja wydluzyc i by mogla ona trzymac ja wobu rekach...jakby przygotowywac sie do oddania czaaru :D...cos ala jak bylo w Diablo 2... pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 16 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2003 gorsecik tylko jeszcze dodam guziki i poprawie kształt... i chyba te wzorki też... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boms Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 nooom... fajnie Ci to wychodzi, ALE dopiero teraz zauwazylem, ze przedramie tej kobitki jest siakies takie kwadratowe... tzn w jednym miejscu widac wyrazna KRAWEDZ... a na gorsecik nakladales teksturki (bump) czy modelowales te prazki? pozdroofki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielwigierski Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 abrdzo ladnie gratuluje. popraw te raczki bo sa duzo za male. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 16 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2003 narazie nad modelem ciała nie pracóje.. poprawie później... a co do gorsetu to bump żebym w razie czego mógł szybko zmienić połozenie unwramem tych prążków... a co do tego co będzie trzymać w tej prawej ręce.. chyba nic :| ale myślałem o jakimś obeschniętym kwiatkiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 A możesz dać zbliżenie na gorset? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 [jupi]ha a jednak scorpi-ladnie! lepiej znaczy.....[uczeń] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 16 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2003 oto ten gorset :) wiem że obciachowy ale jeszcze zmienie i dodam guziki a z teksturą to już będzie super... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 Witam , bardzo estetycznie i ładnie modelowane , ale wygaje mi sie ze ten biust hmm jak by to ując by ciebie nie wq ,, dl amnie jest troche nie foremny nie ze duzy ale taki ?? lekko obisły jak mozesz to go lekko podnieś w góre , i daj jakąs inną texture bo wygląda lekko kwadratowo ale to taki obrazek , sma nie wiem , a takpozatym to super :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 a co to jest na tych brodawkach? bo gorset jest fajny tylko nie ma uzasadnienia przy nim taki podniesiony biust.... może spróbuj dodać jakieś druciane, ażurowe miseczki :D dodatkowo typowe gorsety (z materiałów) uciskają ciało i wokoło ich krawędzi widać taki ucisk - zmarszczenie skóry... ...wiem, że duże wymagania ale wierzę w Ciebie [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 16 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2003 co do ucisku to zrobie jedynie po bokach na górze i po bokach na dole a z przodu ma być wolna przestrzeń, gdzieś z centymetr.. a z tymi drucianymi miskami to o co ci chodzi??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 no takie jakby z drutu, ażurowe.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 16 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2003 a nie.. takie napewno nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 16 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2003 coś jak płaszcz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 17 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2003 mówcie co źle w geometri ciała bo chciałbym przejść do ułożenia sylwetki w jakiejś sensownej pozie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Triple X Napisano 17 Kwiecień 2003 Share Napisano 17 Kwiecień 2003 nom teraz wygląda 100 razy lepiej i bardziej proporcjonalnie i wogóle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 17 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2003 dzięki :) a tu ochraniacze na ręce i skarpetki na dłoniach... zrobić z tymi rękawicami czy nie? jak myślicie? czy może jakoś poprawic je? a jak ta to jak? a te kolce o dołu to poprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 17 Kwiecień 2003 Share Napisano 17 Kwiecień 2003 wedlug mnie lepiej bedzie bz tych rekawiczek..lepiej reka wygalda :))) ogolnie to coraz lepiej Ci idzie :)) pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi