Phantom Napisano 12 Maj 2003 Napisano 12 Maj 2003 bravo :D a na ASP jest może wydział grafiki użytkowej 2D...flash, photoshop...www inne takie??
sith_LORD Napisano 12 Maj 2003 Autor Napisano 12 Maj 2003 tak zdawałem tam w zeszłym roku(14 miejsc , 120 kandydatów, i byłem 3 pod kreską ...ale z 2d jest tam ...trochę photoshop`a i ilustratora..ogólnie większy nacisk kładzie się na manualne umiejętności...i temu poswieęca się najwięcej uwagi...3d to raczj ntam nie znjdziesz..Na wzornictwie przemysłowym ..tam w programie nauczania mają 3dstuio max, egzaminy n awzorki już tuż tuż ..więc w czerwcu trzymajcie za mnie kciuki na egzaminach... [uczeń][uczeń][uczeń][boje się] a na razie dozrucam mały update..moich prac pochodzących z bitwy...
Phantom Napisano 12 Maj 2003 Napisano 12 Maj 2003 pewnie tak...mi chodzi o 2d akurat...3d to lekko tylko do flasha...to mnie głównie interesuje...co do artworków...to nic nie...co są świetne...:P
sith_LORD Napisano 15 Maj 2003 Autor Napisano 15 Maj 2003 dziękii Phantom..jak jeszce coś będęmiał to zaraz dorzucę....(hmm coś tu Cicho ostatnio)[mruga][piwo][piwo][piwo]
SiD Napisano 21 Maj 2003 Napisano 21 Maj 2003 Starty nie zebym krzyczła ale szkice sa Wypasione !!! Mogłes je dodawac co jakis czas do swojej bitwy hehe , superr , a mas zjakies które robisz z kolorami ?? [piwo]
Gotham Napisano 21 Maj 2003 Napisano 21 Maj 2003 Uhh, hmmm.... Widzę że bitwa 2D może być ciekawa... [piwo]
biglebowsky Napisano 23 Maj 2003 Napisano 23 Maj 2003 Masz swietna zamaszysta kreske, i fajnie chwytarz bryle. Nie wszystko co tu wzuciles mi sie podoba ale jest kilka naprawde swietnych szkicow.
sith_LORD Napisano 23 Maj 2003 Autor Napisano 23 Maj 2003 dzięki... takie słowa uznania dodają skrzydeł...staram się cały czas podkręca swój warsztat...
DarCon Napisano 30 Maj 2003 Napisano 30 Maj 2003 widząc twoje dzieła chylę czoła 11na 10 możliwych punktów[piwo]
sith_LORD Napisano 1 Czerwiec 2003 Autor Napisano 1 Czerwiec 2003 dziękuję darcon.. tutaj mały update ..trochę zabawy z moim rysuneczekiem w photoshopie..
sith_LORD Napisano 7 Czerwiec 2003 Autor Napisano 7 Czerwiec 2003 i coś nowszego między przygotowaniami do egzaminów przed chwilą sobie zrobiłem..może go w 3d zrobię sobie też...
biglebowsky Napisano 8 Czerwiec 2003 Napisano 8 Czerwiec 2003 Dobradobra, ale moze by tak juz w nowych watkach prace wciskac?, modemowcy moga Cie uznac za wroga nr1:) A rysuneczek ok, chociaz imo durzo fajniejsze juz wrzucales. Za to oczko sie bardzo podoba.
sly Napisano 16 Czerwiec 2003 Napisano 16 Czerwiec 2003 nie przejmuj sie modemowcami..he he.. szypkie łącza górą... prace które zamieściłeś..powalają nie tyle ilością co stylem...wyczuciem... jednak apropos wyczucia..to niektóre prace należałoby schować i nie pokazywać... ( sa dobre owszem...ale mogą zepsuć ogólny odbiór ).. pozdr.
DarCon Napisano 5 Wrzesień 2003 Napisano 5 Wrzesień 2003 sith_LORD podziwiam twoje prace wręcz ślędzę je masz naprawdę wielkie SERCE do grafiki a do tego jeszcze z GDAŃSKA:DWIELKIE BRAWA
Rekomendowane odpowiedzi