Napisano 16 Grudzień 200420 l zamierzam ja skonczyc, poprostu, to waże konczyc cos co sie zaczelo a ja mam z tym problem
Napisano 16 Grudzień 200420 l Ucho strasznie dziwne, reszta bardzo ładna. Nom ucho odbiega od reszty, ale zapowiada sie ciekawie. BTW. Zmien temat ;P.
Napisano 16 Grudzień 200420 l dla mnie bardzo ladnie (ale zbyt dobrze sie na tym nie znam) ale czy twarz nie jest zbyt wysunieta w przod chodzi mi to ze szyja (chyba) powina byc ustwiona bardziej pionowo
Napisano 16 Grudzień 200420 l a ja sie przyczepie do tekstury skory:( jest bardzo nie ludzka:( szczegolnie na policzkach. pozdrawiam
Napisano 16 Grudzień 200420 l yasser -> popraw temat na zgodny z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43
Napisano 16 Grudzień 200420 l skora wyglada jak pilka do kosza albo plastelina z odcisnietymi palcami :P
Napisano 16 Grudzień 200420 l hehe przypomina mi troche Papaja a skóra... wydaje mi sie że widze bumpa z podstawowej maxowskiej textury takniny/materiału ale modeling zaje...sty
Napisano 16 Grudzień 200420 l główka zawalista. a co do materiałów zgadzam sie z ufolem :) śmieszny ten bump :P aha i jeszcze troszke ucho śmiesznie sie odgina :) Ale ogolnie bomba!!
Napisano 16 Grudzień 200420 l No to ja się przyczepie do kilku rzeczy... 1. Ucho takie jakieś śmieszne... 2. Skóra... wygląda jakby w młodości miał symetryczny trądzik... i to ten taki czerwony... a teraz ma blizny... 3. Zmarszczki pod okiem.. a inne? wygląda na dość starego... 4. Eh no i ta szyja... na pierwszy rzut oka strasznie razi......
Napisano 17 Grudzień 200420 l Autor Hej! Dziex za odpowiedzi. - Poprawiłem mape wypukłości, bylo do tego najwiecej uwag. - Ucho narazie zostawie, sam nie wiem na jak dlugo. - Wiem że szwy są niefachowe. - Bedzie zarost lub/i włosy.
Napisano 17 Grudzień 200420 l no teraz jest miodzio - a co do ucha , to np. zapaśnicy mają takie zdeformowane i wywynięte do środka a on wygląda na takiego co na niejednej macie był przeciorany :) pozdrawiam p.s. texturka o niebo lepsza p.s.2 czym będziesz robił włosy ?
Napisano 17 Grudzień 200420 l Moim skromnym zdaniem :) łysy wyglada fajnie :). Zdajme mi sie ze oczy zabardzo odbijaja światło :) ale moze mi sie tylko zdaje :) zmień troszke ta szyje :) bo wyglada jak by cos mu ja naciągneło :P teksturka QL :)