yasser Napisano 16 Grudzień 2004 Napisano 16 Grudzień 2004 zamierzam ja skonczyc, poprostu, to waże konczyc cos co sie zaczelo a ja mam z tym problem
Nimrod Napisano 16 Grudzień 2004 Napisano 16 Grudzień 2004 Ucho strasznie dziwne, reszta bardzo ładna.
Knysha Napisano 16 Grudzień 2004 Napisano 16 Grudzień 2004 Ucho strasznie dziwne, reszta bardzo ładna. Nom ucho odbiega od reszty, ale zapowiada sie ciekawie. BTW. Zmien temat ;P.
M@aciej Napisano 16 Grudzień 2004 Napisano 16 Grudzień 2004 dla mnie bardzo ladnie (ale zbyt dobrze sie na tym nie znam) ale czy twarz nie jest zbyt wysunieta w przod chodzi mi to ze szyja (chyba) powina byc ustwiona bardziej pionowo
Piotr Dobosz Napisano 16 Grudzień 2004 Napisano 16 Grudzień 2004 a ja sie przyczepie do tekstury skory:( jest bardzo nie ludzka:( szczegolnie na policzkach. pozdrawiam
Leru Napisano 16 Grudzień 2004 Napisano 16 Grudzień 2004 yasser -> popraw temat na zgodny z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43
polka dot Napisano 16 Grudzień 2004 Napisano 16 Grudzień 2004 skora wyglada jak pilka do kosza albo plastelina z odcisnietymi palcami :P
<LM!> Napisano 16 Grudzień 2004 Napisano 16 Grudzień 2004 bump skóry jakiś taki nie za bardzo naturalny, ale ogólnie super.
Ufol Napisano 16 Grudzień 2004 Napisano 16 Grudzień 2004 hehe przypomina mi troche Papaja a skóra... wydaje mi sie że widze bumpa z podstawowej maxowskiej textury takniny/materiału ale modeling zaje...sty
Luchu Napisano 16 Grudzień 2004 Napisano 16 Grudzień 2004 główka zawalista. a co do materiałów zgadzam sie z ufolem :) śmieszny ten bump :P aha i jeszcze troszke ucho śmiesznie sie odgina :) Ale ogolnie bomba!!
Isso Napisano 16 Grudzień 2004 Napisano 16 Grudzień 2004 No to ja się przyczepie do kilku rzeczy... 1. Ucho takie jakieś śmieszne... 2. Skóra... wygląda jakby w młodości miał symetryczny trądzik... i to ten taki czerwony... a teraz ma blizny... 3. Zmarszczki pod okiem.. a inne? wygląda na dość starego... 4. Eh no i ta szyja... na pierwszy rzut oka strasznie razi......
yasser Napisano 17 Grudzień 2004 Autor Napisano 17 Grudzień 2004 Hej! Dziex za odpowiedzi. - Poprawiłem mape wypukłości, bylo do tego najwiecej uwag. - Ucho narazie zostawie, sam nie wiem na jak dlugo. - Wiem że szwy są niefachowe. - Bedzie zarost lub/i włosy.
jaras Napisano 17 Grudzień 2004 Napisano 17 Grudzień 2004 no teraz jest miodzio - a co do ucha , to np. zapaśnicy mają takie zdeformowane i wywynięte do środka a on wygląda na takiego co na niejednej macie był przeciorany :) pozdrawiam p.s. texturka o niebo lepsza p.s.2 czym będziesz robił włosy ?
yasser Napisano 17 Grudzień 2004 Autor Napisano 17 Grudzień 2004 włosy bede robil Mayą bo sie fajnie je animuje :)
Luchu Napisano 17 Grudzień 2004 Napisano 17 Grudzień 2004 Moim skromnym zdaniem :) łysy wyglada fajnie :). Zdajme mi sie ze oczy zabardzo odbijaja światło :) ale moze mi sie tylko zdaje :) zmień troszke ta szyje :) bo wyglada jak by cos mu ja naciągneło :P teksturka QL :)
Rekomendowane odpowiedzi