soshka.cg Napisano 20 Grudzień 2004 Napisano 20 Grudzień 2004 Yo - taki pokoik :) wypociłem sobie w Max 6 +vray+PS. Mam nadzieję, że się wam podoba ;) pozdro :) :) :D
Salvator Napisano 20 Grudzień 2004 Napisano 20 Grudzień 2004 nom, nieźle mam zastrzeżenie co do materiału ekranu ... no i te ciemne rogi.
reVis Napisano 20 Grudzień 2004 Napisano 20 Grudzień 2004 Mi się bardzo podoba... ale fakt ekran nie wyszedł rewelacyjnie
Marcin Napisano 20 Grudzień 2004 Napisano 20 Grudzień 2004 yeah ;] PSowy DOF jak my to kochamy ... no ale wreszcie skaczyles ... fajnie ... zrob tylko preview do QT i sobie obejzymy lepiej ... ps . to ty tam na tej fotce w ramce ? ;]
tweety Napisano 20 Grudzień 2004 Napisano 20 Grudzień 2004 poza tym TV powinien miec głośniki, przycisk ON/OFF i diodę podczerwieni, napis jaka to marka (np: SÓNY albo PONASANIC czy FILIPS) a tego u ciebie brak... :D
zbuffer Napisano 20 Grudzień 2004 Napisano 20 Grudzień 2004 Naprawdę nieźle, ale znalazłem kilka bugów! :P 1) błędy w siatce powierzchni kanapy (pewnie wina meshsmooth'a) 2) ekran telewizora powinien być ciemny 3) źle oteksturowane drzwi (szczególnie kant) 4) lampka w dziwnym miejscu(półka), książki wszystkie takie same, mało szczegółowy telewizor... Pozdr
soshka.cg Napisano 20 Grudzień 2004 Autor Napisano 20 Grudzień 2004 Dzieki chłopaki :) Marcin na fotkach - mój synuś, żonka i ja ;) tweety - a co ja tu będę pseudo reklamy robił jeszcze mnie Adek zbanuje hehe :) - ale oczywiście masz rację- jak wszyscy zresztą pozdro
tomeg Napisano 21 Grudzień 2004 Napisano 21 Grudzień 2004 wg mnie 1 render . nie podoba mi się: a) faktura sciany (za duża) i kolor (ale to kwestia gustu) b) proporcje okna -za szerokie c) widok za oknem nie ciekawy i sztucznie wygląda reszta bardzo dobra zwłaszcza kwiaty ,swiatło i starannie założone firanki :) 2 render (złe) przede wszystkim drzwi teksturowanie i odbicia evirom.w szybach detale i szczegóły bardzo dobrze robią w tej scenie ogólnie bardzo fajnie
ciuciu Napisano 21 Grudzień 2004 Napisano 21 Grudzień 2004 Twoje nadzieje zostały spełnione - podoba się. :)
Gość HUSKY Napisano 21 Grudzień 2004 Napisano 21 Grudzień 2004 nie chce sie powtarzac ze ten ekran TV jest .... pracka mi sie podoba chociaz max 6 ma juz wbudowanego mental raya i mógłbys go uzyc do renderu zamiast Vraya. JEstem na TAK
Damian Napisano 21 Grudzień 2004 Napisano 21 Grudzień 2004 nom to jest projektor, a nie crt, i wyszedł dobrze. gratuluje udanej pracki!!!
Morph0001 Napisano 22 Grudzień 2004 Napisano 22 Grudzień 2004 Hey Soska niezla praca, dobre modele, troche wiecej roboty i bedzie super, swiatlo jest bardzo ladnie ustawione, no i rendering jest wspanialy.... Hey skad masz te rosliny??? czy to sa Opacity maps?? czy wymodelowane?? narka
soshka.cg Napisano 22 Grudzień 2004 Autor Napisano 22 Grudzień 2004 Dzieki :)) Roślinki są robione w particlach oprócz różyczek te są modelowane w poly pozdro :)
arev Napisano 3 Kwiecień 2005 Napisano 3 Kwiecień 2005 mnie oprocz ekranu nie pasuje jeszcze firanka, wyglada jak taka ulotna mgielka moglaby byc troche grubsza, a tak poza tym to pracka-wypas, gratulacje i rispekt pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi