Napisano 20 Grudzień 200420 l Yo - taki pokoik :) wypociłem sobie w Max 6 +vray+PS. Mam nadzieję, że się wam podoba ;) pozdro :) :) :D
Napisano 20 Grudzień 200420 l nom, nieźle mam zastrzeżenie co do materiału ekranu ... no i te ciemne rogi.
Napisano 20 Grudzień 200420 l yeah ;] PSowy DOF jak my to kochamy ... no ale wreszcie skaczyles ... fajnie ... zrob tylko preview do QT i sobie obejzymy lepiej ... ps . to ty tam na tej fotce w ramce ? ;]
Napisano 20 Grudzień 200420 l poza tym TV powinien miec głośniki, przycisk ON/OFF i diodę podczerwieni, napis jaka to marka (np: SÓNY albo PONASANIC czy FILIPS) a tego u ciebie brak... :D
Napisano 20 Grudzień 200420 l Naprawdę nieźle, ale znalazłem kilka bugów! :P 1) błędy w siatce powierzchni kanapy (pewnie wina meshsmooth'a) 2) ekran telewizora powinien być ciemny 3) źle oteksturowane drzwi (szczególnie kant) 4) lampka w dziwnym miejscu(półka), książki wszystkie takie same, mało szczegółowy telewizor... Pozdr
Napisano 20 Grudzień 200420 l Autor Dzieki chłopaki :) Marcin na fotkach - mój synuś, żonka i ja ;) tweety - a co ja tu będę pseudo reklamy robił jeszcze mnie Adek zbanuje hehe :) - ale oczywiście masz rację- jak wszyscy zresztą pozdro
Napisano 21 Grudzień 200420 l wg mnie 1 render . nie podoba mi się: a) faktura sciany (za duża) i kolor (ale to kwestia gustu) b) proporcje okna -za szerokie c) widok za oknem nie ciekawy i sztucznie wygląda reszta bardzo dobra zwłaszcza kwiaty ,swiatło i starannie założone firanki :) 2 render (złe) przede wszystkim drzwi teksturowanie i odbicia evirom.w szybach detale i szczegóły bardzo dobrze robią w tej scenie ogólnie bardzo fajnie
Napisano 21 Grudzień 200420 l nie chce sie powtarzac ze ten ekran TV jest .... pracka mi sie podoba chociaz max 6 ma juz wbudowanego mental raya i mógłbys go uzyc do renderu zamiast Vraya. JEstem na TAK
Napisano 21 Grudzień 200420 l nom to jest projektor, a nie crt, i wyszedł dobrze. gratuluje udanej pracki!!!
Napisano 22 Grudzień 200420 l Hey Soska niezla praca, dobre modele, troche wiecej roboty i bedzie super, swiatlo jest bardzo ladnie ustawione, no i rendering jest wspanialy.... Hey skad masz te rosliny??? czy to sa Opacity maps?? czy wymodelowane?? narka
Napisano 22 Grudzień 200420 l Autor Dzieki :)) Roślinki są robione w particlach oprócz różyczek te są modelowane w poly pozdro :)
Napisano 3 Kwiecień 200520 l mnie oprocz ekranu nie pasuje jeszcze firanka, wyglada jak taka ulotna mgielka moglaby byc troche grubsza, a tak poza tym to pracka-wypas, gratulacje i rispekt pozdr.