Posted December 28, 200420 yr jak zrobic aby standardowo zamiast wyswietlania face'ow wyswietlal w viewporcie tylko polygony? nie moge znalezc tego ustawienia.... gdzie to sie zmienialo? ;P
December 28, 200420 yr prawy przycisk myszki w lewym gornym roguw viewporcie i tam wszystko znajdziesz:) pozdrawiam
December 28, 200420 yr Author hehe... "edged faces" mam zaznaczone - tak to by nic nie pokazywalo, ani polygonow ani face'ow? tylko ze zawsze jakos tak mialem ze jak to "edged faces" zaznaczalem, to mi krawedzie zaznaczalo w viewporcie tylko przy polygonach.... nie wiem jak to sie robilllooo.... ;/
December 29, 200420 yr Pewnie wyjde na lame, ale tez nie pamietam jak to sie robi. U mnie max zawsze wyswietla fejsy jak pracuje na Mesh, a na Poly to juz nie :)
December 29, 200420 yr kliknij prawa myszka na objekt => properties => w grupce display properties "edges only" chyba o to chodzi?
December 31, 200420 yr Author no niestety ale nie o to chodzi.... ;/ ta opcja akurat nic nie zmienia... ;/