Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Zmieniłem temat na bardziej ogólny ;). Btw Eco zrobiłeś świetne wnętrze, ale mogłeś troszke bardziej efektownie zaprezentować model na renderach :) Tak imho...

Napisano
...

Sikham - dzięki za slowa otuchy.. ;) co do felg to teraz sam to widze. całą fure zrobiłbym już inaczej :P no i ten cholerny interior... (jak mogłem to pominąć ?!!!)

pozdrawiam

Napisano

pełny respect - mogłaby być trochę lepsza scenka ale samo wykonanie jest po prostu ......., i do tego jeszcze wnętrze ...... nie no szczena opada.

Napisano

To mój pierwszy post, więc witam.

Jak wszyscy to i ja pokaże co mi się (nie)udało zrobić. Wbrew pozorom to nie jest model robiony od podstaw. Miało wyjść coś jak future tuning :)

:::Tylko się nie śmiejcie:::

Napisano

No ,no pecet naprawde ciekawie to zrobiles ,ale jak dla mnie to moze lepiej by wygladal jakby szyby mniej przeswitywaly i bardziej odbijaly otoczenie.

Napisano

podpisze sie pod prababem - fajny model ale ...

tak na marginesie fajnie ze wątek przybiera na masie (i większość fur jest w jednym miejscu ;). greetz 4 @ll

Napisano

No powiem Panowie ze bardzo ladne samochody robicie :) Bartq...ciezko bedzie oj ciezko :), Komputer Swiat powinien zatrudnic innego grafika u siebie :D bo to co oni pokazali w gazecie....:D

pozdr

Napisano

No ladnie :) -Roberto szkoda ze scenka taka dziwna bo samochod naprawde ciekawie wyszedl (tak jak u pecet'a)- mogles chociaz dac material matte/shadow na podstawke - byloby "czysciej"...modeling swietny :)

Napisano

hehe rapier fajna ta furka :) tym bardziej że wiem na bazie czego ją robiłeś :D naprawde spoczko ci to wyszło a tak na marginesie to pozdrów chomika ;)

Napisano

ten tego,fura jest na bazie szkicu koncepcyjnego, według którego powstawał koncepcyjny nowy mitsubiszi eklips, zresztą też koncepcyjny, ale nie trzymalem sie zabardzo i z orginału zostało tylko logo producenta

Napisano

ja jestem zwykla panienka z londynu szukalam samotnosci i wlazlam na ta strone niewiem po co i ogladalam to wszystko i jest zajebiste

Napisano

fura na 1 stronie i ta 2 posty nademna jest mocna....i pomyslec ze to bylo stuningowane z takiego malego prosciutkiego modelu...moglbym sie przyczepic tylko do tego ze tuning jest za mocny....osobiscie nie jestem zwolennikiem az takich bajerow jak w pierwszym ...2 jest ok:)

ps....o sorry nie przejrzalem wszytkich prac....50 post wymiata...to jest to o co chodzi w tuningu prosto nie za duzo ale z klasa:)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności