Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 76
  • Wyświetleń 12,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Pozdro :) ...jeszcze rendki ktore gzies mi sie zawieruszyly :/

Napisano
  • Autor

Zmieniłem temat na bardziej ogólny ;). Btw Eco zrobiłeś świetne wnętrze, ale mogłeś troszke bardziej efektownie zaprezentować model na renderach :) Tak imho...

Napisano

Elmo22 normalnie brawo dlaciebie zajefajnie mi sie podoba tylko te felgi ... straszne ;)

Napisano
...

Sikham - dzięki za slowa otuchy.. ;) co do felg to teraz sam to widze. całą fure zrobiłbym już inaczej :P no i ten cholerny interior... (jak mogłem to pominąć ?!!!)

pozdrawiam

Napisano

heh z gownianego atuka powstalo dobre stuningowane az za bardoz chyba atuko hehe ale gratuluje :)

Napisano

pełny respect - mogłaby być trochę lepsza scenka ale samo wykonanie jest po prostu ......., i do tego jeszcze wnętrze ...... nie no szczena opada.

Napisano

Masz racje bartq, slabo wyeksponowalem autko- tak wlasnie jest kiedy sie odklada final na ostatnia chwile :/ ...niestety

Napisano

To mój pierwszy post, więc witam.

Jak wszyscy to i ja pokaże co mi się (nie)udało zrobić. Wbrew pozorom to nie jest model robiony od podstaw. Miało wyjść coś jak future tuning :)

:::Tylko się nie śmiejcie:::

Napisano

No ,no pecet naprawde ciekawie to zrobiles ,ale jak dla mnie to moze lepiej by wygladal jakby szyby mniej przeswitywaly i bardziej odbijaly otoczenie.

Napisano

podpisze sie pod prababem - fajny model ale ...

tak na marginesie fajnie ze wątek przybiera na masie (i większość fur jest w jednym miejscu ;). greetz 4 @ll

Napisano

No powiem Panowie ze bardzo ladne samochody robicie :) Bartq...ciezko bedzie oj ciezko :), Komputer Swiat powinien zatrudnic innego grafika u siebie :D bo to co oni pokazali w gazecie....:D

pozdr

Napisano

No ladnie :) -Roberto szkoda ze scenka taka dziwna bo samochod naprawde ciekawie wyszedl (tak jak u pecet'a)- mogles chociaz dac material matte/shadow na podstawke - byloby "czysciej"...modeling swietny :)

Napisano

hehe rapier fajna ta furka :) tym bardziej że wiem na bazie czego ją robiłeś :D naprawde spoczko ci to wyszło a tak na marginesie to pozdrów chomika ;)

Napisano

ten tego,fura jest na bazie szkicu koncepcyjnego, według którego powstawał koncepcyjny nowy mitsubiszi eklips, zresztą też koncepcyjny, ale nie trzymalem sie zabardzo i z orginału zostało tylko logo producenta

Napisano

ja jestem zwykla panienka z londynu szukalam samotnosci i wlazlam na ta strone niewiem po co i ogladalam to wszystko i jest zajebiste

Napisano

fura na 1 stronie i ta 2 posty nademna jest mocna....i pomyslec ze to bylo stuningowane z takiego malego prosciutkiego modelu...moglbym sie przyczepic tylko do tego ze tuning jest za mocny....osobiscie nie jestem zwolennikiem az takich bajerow jak w pierwszym ...2 jest ok:)

ps....o sorry nie przejrzalem wszytkich prac....50 post wymiata...to jest to o co chodzi w tuningu prosto nie za duzo ale z klasa:)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.