Elmo22 Napisano 4 Styczeń 2005 Share Napisano 4 Styczeń 2005 ECO - pozdro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 4 Styczeń 2005 Share Napisano 4 Styczeń 2005 Pozdro :) ...jeszcze rendki ktore gzies mi sie zawieruszyly :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 To ja też wrzucę swojego jeszcze raz żeby wszystkie były w jednym miejscu. http://members.lycos.co.uk/masterkielbaster/rendery/bok.jpg http://members.lycos.co.uk/masterkielbaster/rendery/tyl.jpg http://members.lycos.co.uk/masterkielbaster/rendery/przod.jpg http://members.lycos.co.uk/masterkielbaster/rendery/ukos.jpg http://members.lycos.co.uk/masterkielbaster/rendery/dodatek1.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartq Napisano 5 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2005 Zmieniłem temat na bardziej ogólny ;). Btw Eco zrobiłeś świetne wnętrze, ale mogłeś troszke bardziej efektownie zaprezentować model na renderach :) Tak imho... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 Elmo22 normalnie brawo dlaciebie zajefajnie mi sie podoba tylko te felgi ... straszne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elmo22 Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 ... Sikham - dzięki za slowa otuchy.. ;) co do felg to teraz sam to widze. całą fure zrobiłbym już inaczej :P no i ten cholerny interior... (jak mogłem to pominąć ?!!!) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arraia Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 respect wielki respect Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 heh z gownianego atuka powstalo dobre stuningowane az za bardoz chyba atuko hehe ale gratuluje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwako Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 pełny respect - mogłaby być trochę lepsza scenka ale samo wykonanie jest po prostu ......., i do tego jeszcze wnętrze ...... nie no szczena opada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 6 Styczeń 2005 Share Napisano 6 Styczeń 2005 Masz racje bartq, slabo wyeksponowalem autko- tak wlasnie jest kiedy sie odklada final na ostatnia chwile :/ ...niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 6 Styczeń 2005 Share Napisano 6 Styczeń 2005 swietna pracka, dokladna i estetyczna gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 6 Styczeń 2005 Share Napisano 6 Styczeń 2005 To mój pierwszy post, więc witam. Jak wszyscy to i ja pokaże co mi się (nie)udało zrobić. Wbrew pozorom to nie jest model robiony od podstaw. Miało wyjść coś jak future tuning :) :::Tylko się nie śmiejcie::: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selph Napisano 6 Styczeń 2005 Share Napisano 6 Styczeń 2005 No ,no pecet naprawde ciekawie to zrobiles ,ale jak dla mnie to moze lepiej by wygladal jakby szyby mniej przeswitywaly i bardziej odbijaly otoczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prabab Napisano 6 Styczeń 2005 Share Napisano 6 Styczeń 2005 Ładnie zrobiony model, ale render tragiczny :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elmo22 Napisano 6 Styczeń 2005 Share Napisano 6 Styczeń 2005 podpisze sie pod prababem - fajny model ale ... tak na marginesie fajnie ze wątek przybiera na masie (i większość fur jest w jednym miejscu ;). greetz 4 @ll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 6 Styczeń 2005 Share Napisano 6 Styczeń 2005 No powiem Panowie ze bardzo ladne samochody robicie :) Bartq...ciezko bedzie oj ciezko :), Komputer Swiat powinien zatrudnic innego grafika u siebie :D bo to co oni pokazali w gazecie....:D pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roberto Napisano 7 Styczeń 2005 Share Napisano 7 Styczeń 2005 A oto moja fura na konkursik. Piszcie oceniajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 7 Styczeń 2005 Share Napisano 7 Styczeń 2005 No ladnie :) -Roberto szkoda ze scenka taka dziwna bo samochod naprawde ciekawie wyszedl (tak jak u pecet'a)- mogles chociaz dac material matte/shadow na podstawke - byloby "czysciej"...modeling swietny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rapier Napisano 12 Styczeń 2005 Share Napisano 12 Styczeń 2005 łeee...to ja też coś wstawie jak sie dopulltam jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rapier Napisano 12 Styczeń 2005 Share Napisano 12 Styczeń 2005 jeszcze sie nei dobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elmo22 Napisano 12 Styczeń 2005 Share Napisano 12 Styczeń 2005 hehe rapier fajna ta furka :) tym bardziej że wiem na bazie czego ją robiłeś :D naprawde spoczko ci to wyszło a tak na marginesie to pozdrów chomika ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rapier Napisano 12 Styczeń 2005 Share Napisano 12 Styczeń 2005 ten tego,fura jest na bazie szkicu koncepcyjnego, według którego powstawał koncepcyjny nowy mitsubiszi eklips, zresztą też koncepcyjny, ale nie trzymalem sie zabardzo i z orginału zostało tylko logo producenta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 13 Styczeń 2005 Share Napisano 13 Styczeń 2005 Niewiele zostało z orginalnego modelu... Daj więcej większych rederów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radus_Keles Napisano 14 Styczeń 2005 Share Napisano 14 Styczeń 2005 Super Efekt!!!! Bardzo fajnie wyszło to odbicie w kałuży. Auto Full Wypas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rapier Napisano 27 Styczeń 2005 Share Napisano 27 Styczeń 2005 to ja też festyn pokaze..ten sam model tylko ze nei w maxie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość joanna Napisano 11 Grudzień 2005 Share Napisano 11 Grudzień 2005 ja jestem zwykla panienka z londynu szukalam samotnosci i wlazlam na ta strone niewiem po co i ogladalam to wszystko i jest zajebiste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 11 Grudzień 2005 Share Napisano 11 Grudzień 2005 fura na 1 stronie i ta 2 posty nademna jest mocna....i pomyslec ze to bylo stuningowane z takiego malego prosciutkiego modelu...moglbym sie przyczepic tylko do tego ze tuning jest za mocny....osobiscie nie jestem zwolennikiem az takich bajerow jak w pierwszym ...2 jest ok:) ps....o sorry nie przejrzalem wszytkich prac....50 post wymiata...to jest to o co chodzi w tuningu prosto nie za duzo ale z klasa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi