DonKichot Napisano 3 Styczeń 2005 Napisano 3 Styczeń 2005 Nareszcie zrobiłem render tego wipa co tam kiedyś dłubałem, wcześniej się nie dało bo rodzeństwo dorwało nowe gierki i o całym dniu bez kompa nie było mowy :P aha temat taki bo ktoś mi gdzieś napisał że nazywam grafiki jak tematy na kazania w kościele :P mam nadzieje że teraz będzie ok :P
Chalek Napisano 3 Styczeń 2005 Napisano 3 Styczeń 2005 wygląda to super. Średnio podoba mi się (chyba standardowe z maxa) drzewo z tyłu, liście są jakieś takie nie za ładne. Kadr wydaje mi się ciut ciasny, z lewej strony kończy się nieładnie na rogu budynku.
duck Napisano 3 Styczeń 2005 Napisano 3 Styczeń 2005 bardzo ładne.. cegiełki w tym miejscu gdzie tynk opada są troszkę za duże i chyba tam trawa troszkę z betonu wyrasta.. ale naprawde bardzo dobre, świetne textury, dobra gra cieni.. a to drzewo to z AEC ?
DonKichot Napisano 3 Styczeń 2005 Autor Napisano 3 Styczeń 2005 drzewo z druida, ta grafika jeżeli to tak można nazwać nie jest warta tego żeby tu się bardziej wysilać :P to se zrobiłem tak tylko po długiej przerwie żeby sobie przypomnieć to i owo sorki za to okienko :P
Gość makbol Napisano 3 Styczeń 2005 Napisano 3 Styczeń 2005 eee...DonKichot skromny jestes. Wg. mnie scena bardzo ładana, tylko wlasnie te cegielki takie kapke nieładane. Ale autko jest git. Pozdrawiam
Gość Raffaello Napisano 3 Styczeń 2005 Napisano 3 Styczeń 2005 Całkiem fajnie Ci to wyszło, tylko zmień falujące cegiełki bo nie wygląda to za naturalnie pozdrawiam
Baton Napisano 3 Styczeń 2005 Napisano 3 Styczeń 2005 Ja sie przyczepie do samej textury samochodu, z tego co widze to zderzak jest wogole taki zdezelowany ze przy podmuchu wiatru sie sypie, natomiast tylnia czesc (to drewniane) wyglada jak nowe. Zrob cos z tym zeby wygladalo mniej wiecej w podobny sposob podniszczone a nie ze polowa samochodu jest nowa a polowa sie rozsypuje ;) Moze sie czepiam ale tak mi sie to rzucilo w oczy :) pozdr.
DonKichot Napisano 3 Styczeń 2005 Autor Napisano 3 Styczeń 2005 wzorowałem się na tym zdjątku grafika renderuje się bardzo długo a ja już zaczynam coś nowego więc pewnie nie będzie poprawek, chociaż może w wolnej chwili coś tam jeszcze poprawie
sanki Napisano 3 Styczeń 2005 Napisano 3 Styczeń 2005 fajne modele i swiatlo, teksturki slabe, a najslabsze niestety na samochodzie :( Tekstura kol i zderzaka do wymiany, maska samochodu tez nie wyglada najlepiej, zbyt chropowata jak na lakier, nawet stary, przy tym kolorze wyglada jakby woz byl z plyty pilsniowej :-) A co do modelu, to zdaje sie ze nikt nie robi takich pelnych blotnikow jak u ciebie ;p
DonKichot Napisano 3 Styczeń 2005 Autor Napisano 3 Styczeń 2005 to w błotniku nie ma dziury ? :P wiedziałem że to jest za jasne :P ktoś mnie przekonywał że mam źle monitor ustawiony i grafika jest za ciemna a teraz przez rozjaśnienie widać że błotnik jest pełny :P render time 12 godzin...
Gość HUSKY Napisano 3 Styczeń 2005 Napisano 3 Styczeń 2005 no za takie parkowanie to bys mandat dostał bram sie nie zastawia a tak ogólnie to pracka przyzwoita mi sie podoba w szczególnosci to auto bardzo ładna pracka
KLICEK Napisano 6 Styczeń 2005 Napisano 6 Styczeń 2005 Nikt chyba nie zauwazyl tego ze cala scenka jest troche nie poprawna proporcjonalnie. Chodzi o to ze... ztylu jest rower wyobrazajac sobie zwyklego ludka na nim poginajacego mozna latwo wywnioskowac ze nie zmiescil by sie on do samochodu ;D Samochod nie dosc ze wydluzyles to zmniejszyles mu kabine. Scenka mimo wszystko bardzo mi sie podoba :)
Damian Napisano 7 Styczeń 2005 Napisano 7 Styczeń 2005 i z wielkimi kohones mell :) wyglada fajnie, ale sa braki że tak powiem.. irytujące ;)
DonKichot Napisano 7 Styczeń 2005 Autor Napisano 7 Styczeń 2005 to drugie jest renderowane rendererem o nazwie aparat fotograficzny :P thx all za komentarze, proporcje faktycznie są niedobre ale spieszyłem się troszku z ich ustawianiem wezme wszystkie rady napewno pod uwage
kurt_hectic Napisano 8 Styczeń 2005 Napisano 8 Styczeń 2005 boskie (ale troche za duzo cienia i samochód za długi)
TreX Napisano 11 Styczeń 2005 Napisano 11 Styczeń 2005 Ja bym sie przyczepił troszkę do lakieru... taki jakiś... jakby 10 warstw lakieru położyć na nierówną powierzchnię. A ta kabina taka za mała w stosunku do maski troszeczkę. Ale ogólnie baaaardzo dobrze moim zdaniem :).
Salvator Napisano 11 Styczeń 2005 Napisano 11 Styczeń 2005 i z wielkimi kohones ... :D uh praca bardzo fajna, już przestańcie się czepiać niepotrzebnie :>
Rekomendowane odpowiedzi