kalman Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Witam, to jest moja pierwsza scena w 3ds maxie, troszke korzystalem z tutoriali, wkoncu to moj poczatek pracy z tym programem. tu macie linka na wszelki wypadek: http://playermp3.w.interia.pl/3ds/stolik.jpg WIELKIE SORRRY za brak obrazka wczesniej, mam nadzieje ze juz dziala
w!e8 Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 what? hosting za free? czy to jakis punkt reklamowy:> oprocz tego nic nie widze możesz to dać do wolnych dyskusji|Darmowe serwery www
duck Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 CO TO JEST!!! sprawdź wszystko zanim dodasz posta! wstyd i hańba!
Luke3D Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 daj linka..... to jest taki błąd jakby co ja też tak mam na serwerze za.pl wyskakuje takie cuś
DonKichot Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 takie artefakty mają jedną zalete nie trzeba texturować ściany :P jak na początek to jest super mnie się podoba, tylko zamiast krzeseł lepiej jakieś pufki dać :P ...proporcje
masater Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 hehe znam tego tutka,z którego stolik i miseczka pochodzą zapewne :), z 3dkingdom.org o ile się nie myle. Cóż moge żec: za mało sampli an FG :)
Isso Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Eh :) no szkoda tylko ze to poprostu 60 % tutoriala ;]
Guest HUSKY Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 czepiaja sie a pewnie sami nic nie umią. Ta miska lata nad stołem hmmmmmm No pracuj dalej nauka mistrzem czyni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Luke3D Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 to......jest......żywcem ściągnięte........z tutoriala z max3d.pl ja bym sugerował nie wrzucać na forum czegoś co jest na maxa ściągnięte z tutka
Recommended Posts