Napisano 3 Styczeń 200520 l Witam, to jest moja pierwsza scena w 3ds maxie, troszke korzystalem z tutoriali, wkoncu to moj poczatek pracy z tym programem. tu macie linka na wszelki wypadek: http://playermp3.w.interia.pl/3ds/stolik.jpg WIELKIE SORRRY za brak obrazka wczesniej, mam nadzieje ze juz dziala
Napisano 3 Styczeń 200520 l what? hosting za free? czy to jakis punkt reklamowy:> oprocz tego nic nie widze możesz to dać do wolnych dyskusji|Darmowe serwery www
Napisano 3 Styczeń 200520 l daj linka..... to jest taki błąd jakby co ja też tak mam na serwerze za.pl wyskakuje takie cuś
Napisano 3 Styczeń 200520 l takie artefakty mają jedną zalete nie trzeba texturować ściany :P jak na początek to jest super mnie się podoba, tylko zamiast krzeseł lepiej jakieś pufki dać :P ...proporcje
Napisano 3 Styczeń 200520 l hehe znam tego tutka,z którego stolik i miseczka pochodzą zapewne :), z 3dkingdom.org o ile się nie myle. Cóż moge żec: za mało sampli an FG :)
Napisano 3 Styczeń 200520 l czepiaja sie a pewnie sami nic nie umią. Ta miska lata nad stołem hmmmmmm No pracuj dalej nauka mistrzem czyni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano 4 Styczeń 200520 l to......jest......żywcem ściągnięte........z tutoriala z max3d.pl ja bym sugerował nie wrzucać na forum czegoś co jest na maxa ściągnięte z tutka