Napisano 13 Styczeń 200520 l modelik nienajgorszy leżą materiały i proporcje przez tą monstrualną tarke wygląda jak 5 cm zabawka ;)
Napisano 13 Styczeń 200520 l modele sa dobre -ale- auto odbiega od oryginalu dosc powaznie a poza tym to materialy i oswietlenie (...) ;)
Napisano 13 Styczeń 200520 l no i dołoże jeszcze pulchniutki słupek przy drzwiach jak i szczelina wokół drzwi ... heh on cały jest taki super obły - wygląda to tak jakby ktoś nałożył z 5 mm lakieru. ten samochód pochodzi z epoki kiedy klepało się płynne ale ostro zakończone powierzchnie tak więc dla mnie jest troche nie teges http://www.supercars.net/servlets/PW/garagePics/Murtaza/93car0.jpg na tej focie widać ewidentnie że troche chyba podszlifowałeś mache poza tym troche uszczupliłeś detale (okolice przednich lamp chyba) ...ale jestem leszczem i się nie znam więc nic nie mówiłem :P
Napisano 13 Styczeń 200520 l calkiem niezle, mapy asfaltu i pasow malo realistyczne i ten kolor felg troche nie pasuje
Napisano 14 Styczeń 200520 l Autor To lusterko(jest tylko w niektórych miejscach a nie na całej szosie) to miały być kałuże :)
Napisano 15 Styczeń 200520 l ee tam niesluchaj ich :] skoczyles model i jest bardzo dobry !! poprscuj jeszcze troche nad materialami a bedzie jeszcze lepiej.
Napisano 15 Styczeń 200520 l jak kaluze kiedy samochod odbija sie w calym asfalcie. bumpa zwieksz jezeli wogule jest na tym asfalcie moze pomoze;)