Edi Napisano 13 Styczeń 2005 Share Napisano 13 Styczeń 2005 Witam wszystkich, chyba już czas na zamieszczenie mojej pierwszej pracki tutaj. Jest to czołg jaki robiłem ostatnio jako testowe zlecenie dla jednej firmy. Niestety żadne wieści do mnie od nich nie docierają więc zdecydowałem się pokazać swoje wypociny, żeby praca nie poszła na marne. Miałem limit 5000 trójkątów i dwie teksturu 512x512 px. Oto efekt: http://edi.250free.com/bradley1.jpg http://edi.250free.com/bradley2.jpg Z niecierpliwością czekam na wasze komentarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 13 Styczeń 2005 Share Napisano 13 Styczeń 2005 Z tego co wiem nie tylko do ciebie wiesci nie docierają. Modelik całkiem przyjemny, tekstury tez niezłe, chociaż w kilku miejscach nie podoba mi się odcień zielonego :P btw, jeszcze kilka bradleyow z tego "zlecenia" jest tutaj;) http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=11607 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edi Napisano 13 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2005 buuahaaahaa! No to trafiłem! Normalnie trudno o bardziej oryginalną prackę... A ja myślałem, że robie coś pożytecznego... uahaahaa.... Ale o komentarze i tak poproszę, mimo, że pracka to 51253 Bradley na tym forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 13 Styczeń 2005 Share Napisano 13 Styczeń 2005 Mój model byl okrojony maxymalnie i nie mial nawet 2000 polygonow. Twój jest o wiele lepszy, wypas. Nie podoba mi się tylko teksturka. zaznaczylem ci na obrazku.Szczególnie złączenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edi Napisano 13 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2005 Tak, teksturka to był prawdziwy ekspres. Obie zrobiłem w coś ok. 2,5 godziny więc widać niedociągnięcia. Ale jakoś już nie mam weny żeby to poprawiać. A tak przy okazji - jak tu sie, qrka, obrazki wkleja?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 13 Styczeń 2005 Share Napisano 13 Styczeń 2005 klikasz "Go Adwanced" - gdy odpowiadasz. ia potem "Manage Attachments". Wyskoczy ci okienko. znajdujesz obrazek. klikasz wyslij. a jak doda to zamykasz okno i juz. tylko obrazek musimiec do kolo 60 kb. ale doczytaj w regulaminie bo nie wiem czy dokladnie 60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edi Napisano 13 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2005 hhe... dzieki Pierzak. Moze teraz bede wiecej pracek zamieszczal jak juz wiem jak je wklejac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 13 Styczeń 2005 Share Napisano 13 Styczeń 2005 Świetnie koła wyszły. IMHO trochę brak mu brudu i śladów eksploatacji ale poza tym- bardzo przyjemny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dako47 Napisano 18 Styczeń 2005 Share Napisano 18 Styczeń 2005 chyba nie jestes jedynym ktory robil cos dla nich moze wszyscy robili im a oni to poprosu zabierali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 18 Styczeń 2005 Share Napisano 18 Styczeń 2005 Jakieś tłuste detale ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 7 Marzec 2005 Share Napisano 7 Marzec 2005 link nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi