Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam wszystkich..po moim StarDestroyer'ze zrobilemn sobie koeljny modelki ze StarWars'ow ..jest to moja ulubiona postac wiec nieomieszkalem sprobowac sil w jego wymodelowaniu:)..narazie skupilem sie tylko na modelu postaci daltego opuszczam WIP z ta pracka i daje do FW..moze pozniej jakas scenke sie zrobi..ale pozyjemy zobaczymy..poki co mozecie sie "pastwic":P nad tym co jest..

• Odpowiedzi 20
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

calkiem niezle wyszlo... jednak jezeli zalerzy ci na podobienstwie do oryginalu to przyjzyj sie helmowi... niewiem co ale cos mi w nim niegra... jakis taki rozciagniety w pionie sie wydaje... na 90% cos tam jest nie tak jak w oryginale...

Napisano

Fajne. Smieszy mnie tylko spsob w jaki trzymaja te blastery;] Nie wiem co w tym dziwnego ale jakos nienaturalnie. A no i helmy. Troche takie... no ciezko powiedziec takie jakby za male te otwory czarne

Napisano

No wiem :) tak sobie zartuje tylko. A co do pracki to ok poza tymi stopami. Ale o tym juz ktos mowil.

Napisano

zrob ta scenke w ktorej kolesiowi gacie spadaja i je porawia w biegu hahahahhahaha

a storm trooper z astma tez by sie przydal dla dopelnienia. moze armia przyboczna imperatora ci czerwoni.

bardzo mi sie podoba czuje sie jak w podstawowoce

hahahhaha

pozdrawiam

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności