Napisano 18 Styczeń 200520 l witam wszystkich..po moim StarDestroyer'ze zrobilemn sobie koeljny modelki ze StarWars'ow ..jest to moja ulubiona postac wiec nieomieszkalem sprobowac sil w jego wymodelowaniu:)..narazie skupilem sie tylko na modelu postaci daltego opuszczam WIP z ta pracka i daje do FW..moze pozniej jakas scenke sie zrobi..ale pozyjemy zobaczymy..poki co mozecie sie "pastwic":P nad tym co jest..
Napisano 18 Styczeń 200520 l bardzo smaczne - teraz dodaj im tą motorynkę którą się ścigali z misiami ;)
Napisano 18 Styczeń 200520 l calkiem niezle wyszlo... jednak jezeli zalerzy ci na podobienstwie do oryginalu to przyjzyj sie helmowi... niewiem co ale cos mi w nim niegra... jakis taki rozciagniety w pionie sie wydaje... na 90% cos tam jest nie tak jak w oryginale...
Napisano 18 Styczeń 200520 l witam, zrobiłeś 2 błędy: złe proporcie (np. głowa od boku) i 2 nogi-stopy...metalowe buty...zrób je bardziej mechaniczne !, nie w 1 kawałku !
Napisano 19 Styczeń 200520 l Hehe a zrob cwaniaczku Chewbace :P a co za problem? zarzucasz na jakiegos humanoida shag fura i jazda ;)
Napisano 19 Styczeń 200520 l Fajne. Smieszy mnie tylko spsob w jaki trzymaja te blastery;] Nie wiem co w tym dziwnego ale jakos nienaturalnie. A no i helmy. Troche takie... no ciezko powiedziec takie jakby za male te otwory czarne
Napisano 19 Styczeń 200520 l No wiem :) tak sobie zartuje tylko. A co do pracki to ok poza tymi stopami. Ale o tym juz ktos mowil.
Napisano 19 Styczeń 200520 l chłopaki sztywniaki ;P ale jeśli dobrze pamiętam to w SW też byli tacy. Bardzo mi sie podoba, może jakaś scenka??
Napisano 20 Styczeń 200520 l heh a czemu oni miedzy nogami maja takie zdeformowane? jednojajowcy:D? (na 2 obrazku u klijenta to widać)
Napisano 20 Styczeń 200520 l Witam:) pracka 1sza klasa jak zywi;p Aczkolwiek stopy maja troszke zdeformowane. Moze teraz czas na jakiegos yuhazana?:)
Napisano 20 Styczeń 200520 l hey jak sie ma... Mi sie podoba, zrob jakas animacje, to by bylo zajewiscie.
Napisano 23 Styczeń 200520 l zrob ta scenke w ktorej kolesiowi gacie spadaja i je porawia w biegu hahahahhahaha a storm trooper z astma tez by sie przydal dla dopelnienia. moze armia przyboczna imperatora ci czerwoni. bardzo mi sie podoba czuje sie jak w podstawowoce hahahhaha pozdrawiam