Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Otwieracz do piwa

acad, 3ds viz4 +brazil, ilustrator

sztaba00.jpg

sztaba02.jpg

chrom.jpg

pozdrawiam miki(boba)

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 2,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Fajna prezentacja. Nie wiem czy jestem stary beton czy to inna ułomność ale najbardziej przypadł mi do gustu w najprostszej formie. Pozostałe są "uatrakcyjnione" ale ... IMHO tracą gdzieś tą "funkcjonalność na pierwszy rzut oka".

Napisano

Pierwszy "01" zdecydowanie mi się podoba, jeszcze wytłoczyć w nim logo jakiejś audiofilskiej manufakturki - mniam! Widywałem już podobne:)

Na renderze - model 01 ma błąd, który nieco zatarł kształt formy: chodzi o wygładzanie - górna płaszczyzna kończy się krawędzią od której schodzi łagodny łuk - tam powinien się zarysować wyraźny "kant" i zmiana punktu odbicia powierzchni plaskiej w stosunku do łukowatej. Model 02 tez ciekawy - sympatycznie by się trzymało w ręku taką technologicznie poddeformowaną formę;) Wersja "chrom" chyba dość niepraktyczna do trzymania - mogłaby się wyślizgnąć przy otwieraniu biorąc pod uwagę fakt, że trzeba jakąś tam siłę nacisku przyłożyć...

Ogólnie bardzo estetyczna praca.

Pozdro

Napisano

yyy jakieś niezbyt ambitne te otwieracze :/ nie ładne i niewygodne do trzymania :|

Napisano

gratulacje mikołaju

sympatyczne otwieracze. jedynie podanie mi jakos nie podchodzi i ten beton...mogło byc czysciej (mniej studencko a bardziej "reklamówka perfum" ;)

ale git projekty.

pozd.

Napisano

o jakim konkursie mowa?... bo jestem nie w temacie.

a co do otwieraczy, pierwszy najlepszy.

Napisano

przedstawienie plansz - rewelacja

otwieracze srednie - pierwszy fajny reszta jakos mi nie przypadla do gustu. ja chyba jestem skazony prosotota.

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

dzieki wszystkim za komentrze :)

moj ulubiony otwieracz to 02 i 01.

ps. na przyszlosc prosze o wiecej slow krytyki, bo nie przywyklem do takiego slodzenia ;) a poza tym bede wiedzial co mozna by zrobic lepiej

pozdrawiam, boba

Napisano

cienkie rendery. slaba prezentacja, okropna czcionka :D

ale fajny design. no 2 is my fav.

co to za konkurs?

Napisano
  • Autor

co to za konkurs, co to za konkurs...

nic wielkiego chyba... peter_muler dal kiedys linka w watku o konkursach (chyba 19 post), a ze moglem podpiac cos o piwe, to nie moglem sie oprzec i zrobilem otwieracz ;)

Napisano

Bardzo ciekawe formy tych otwieraczy :-) Dwa pierwsze bardzo mi przypadły do gustu. Gratuluję pomysłowości.