cartman255 Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 zrobiłem tą prackę przy wykorzystaniu najprostszych technik (jak widać), i podretuszowałem troche w PSie. czekam na waszą krytykę :) PS ciekawe kto z was wie co ta praca przedstawia :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Dobosz Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 no rzeczywiscie:) ale powiem Ci ze pomysl fajny:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek1712 Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 nie wiem dlaczego ale ta praca kojarzy mi sie z matrixem proste ale ladne Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba333 Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Takie coś było w Matrix Rewolucje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arcade Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Mi to się kojarzy z tym filmem Cube. Dużo się nie napracowałeś, a efekt faktycznie całkiem całkiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cartman255 Posted January 22, 2005 Author Share Posted January 22, 2005 dzięki za opinie. pracy miałem faktycznie mało, 15 min roboty (i 10 renderu) :) PS praca ta symbolizuje tysiące rzeczy na świecie za którymi podążamy, często nie zauważając tej najważniejszej, tak bardzo wyróżniającej się z tłumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvator Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 jakoś tak minimalnie lepsze oświetlenie i materiały i mogło byś klimatycznie. teraz też całkiem ciekawe zjawisko optyczne, przynajmniej u mnie występuje :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
illy Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Salvator: zjawisko strzalek pojawiajacych sie prszy patrzeniu?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvator Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 taaa :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAIRAM Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Nie wiem dlaczego, ale mi to się od razu skojarzyło z pojemnikami na jajeczka:PP Bardzo fajne........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Y Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 świetny prosty pomysł! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
streaker Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 A mi sie nie podoba, nie widze w tym za bardzo sensu, oświetlenie marne (1x omni??), do tego jakieś bugi na cieniu tego czerwonego pudełka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest eFCeHa Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 no, faktycznie zbiegi powodują pojawianie się "strzałek" :) podciągnąć jakość światła, jakość materiałów i zrobić filmik. kamera mogłaby się kiwać jak wachadło leciutko, leciutko, a może do tego jeszcze powoli spadać. Co ty na to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
polka dot Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 ta praca przedstawia 1000 drog o dlogosci 50 cm prowadzacych do sciany ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraB Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Hehe fajne czy to pobevelowane poligonki?? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
B1942 Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 ta praca przedstawia 1000 drog o dlogosci 50 cm prowadzacych do sciany ;) no bo chodzi o to ze ten kwadracik ma wejs w jedna z nich i niwie w ktora:D to niema byc dlugie tylko ma te wejscie przypasowac temu kwadracikowi:D wiez jak by te dziury byly glebsze a na koncu ich bylo by swiatelko to by dopieo byl efekt:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts