Napisano 22 Styczeń 200520 l zrobiłem tą prackę przy wykorzystaniu najprostszych technik (jak widać), i podretuszowałem troche w PSie. czekam na waszą krytykę :) PS ciekawe kto z was wie co ta praca przedstawia :)
Napisano 22 Styczeń 200520 l nie wiem dlaczego ale ta praca kojarzy mi sie z matrixem proste ale ladne
Napisano 22 Styczeń 200520 l Mi to się kojarzy z tym filmem Cube. Dużo się nie napracowałeś, a efekt faktycznie całkiem całkiem.
Napisano 22 Styczeń 200520 l Autor dzięki za opinie. pracy miałem faktycznie mało, 15 min roboty (i 10 renderu) :) PS praca ta symbolizuje tysiące rzeczy na świecie za którymi podążamy, często nie zauważając tej najważniejszej, tak bardzo wyróżniającej się z tłumu.
Napisano 22 Styczeń 200520 l jakoś tak minimalnie lepsze oświetlenie i materiały i mogło byś klimatycznie. teraz też całkiem ciekawe zjawisko optyczne, przynajmniej u mnie występuje :>
Napisano 22 Styczeń 200520 l Nie wiem dlaczego, ale mi to się od razu skojarzyło z pojemnikami na jajeczka:PP Bardzo fajne...........
Napisano 22 Styczeń 200520 l A mi sie nie podoba, nie widze w tym za bardzo sensu, oświetlenie marne (1x omni??), do tego jakieś bugi na cieniu tego czerwonego pudełka.
Napisano 23 Styczeń 200520 l no, faktycznie zbiegi powodują pojawianie się "strzałek" :) podciągnąć jakość światła, jakość materiałów i zrobić filmik. kamera mogłaby się kiwać jak wachadło leciutko, leciutko, a może do tego jeszcze powoli spadać. Co ty na to?
Napisano 23 Styczeń 200520 l ta praca przedstawia 1000 drog o dlogosci 50 cm prowadzacych do sciany ;)
Napisano 24 Styczeń 200520 l ta praca przedstawia 1000 drog o dlogosci 50 cm prowadzacych do sciany ;) no bo chodzi o to ze ten kwadracik ma wejs w jedna z nich i niwie w ktora:D to niema byc dlugie tylko ma te wejscie przypasowac temu kwadracikowi:D wiez jak by te dziury byly glebsze a na koncu ich bylo by swiatelko to by dopieo byl efekt:D