Jump to content

Postać 3D: Razghoul

lord_saskybody

Recommended Posts

• Replies 20
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nie no sasky jak to już skończone to chyba Cię objade, a potem wszyscy dowiedzą się o pewnym perwersie :> weż się do roboty...masz troche do poprawienia, głowa i przednie odnóża całkiem fajne, ale ten tył to co to jest? Fajnie się zapowiadała więc nie porzucaj tego...pozdro ;]

no tak ogladalem po kolei te renderki i tak sie ladnie zapowiadalo. no coz. nie wiem co to z tego wyszlo. ale ja wiem jak to jest. meczysz sie nad poczatkiem 3 dni a potem masz powoli dosc i chcesz jaknajszybciej skonczyc. czasami lepiej na 3 dni sobie wylaczyc komputer nabrac zapalu i spowrotem przysiasc :)

Pozrdawiam

no zawiodłem sie bo łeb fantastyczny z wyobraznia ale reszta ciała klapa strasznie sie zawiodłem posiedz troche i pomysl nad reszta i zmien to jak taki łepek wymysliłes to nie powinienes miec problemu z reszta. głowa jest jak najbardziej wporzadku moze konciki "ust" bym troszke do przodu dał. pozdrowiionka for all

człowieku zrobiłeś odjechaną paszę, jeszcze te zęby no poprostu mnie powaliło więc widać że jak chcesz to umiesz więc nie wykręcaj się teraz lenistwem jak narobiłeś wszystkim smaka!!!!!!! do roboty, bede śledził ten wątek i na koniec chce zobaczyć zaje..fajnego stworzaka! powodzenia ;)

Jak jakoś ładnie go upozujesz to jeszcze coś z tego będzie. Jakoś w kadrze postaraj się gu ulokować i ustaw mu te płetwy na kościach... postaraj się wyciągnąć z tego jakąś fajną scenkę... bo taki model dla modelu to nie wiem... jak na sam model to kiepsko. A scenka jeszcze może z tego wyjsć :)