lord_saskybody Napisano 22 Styczeń 2005 Napisano 22 Styczeń 2005 Witam tak sobie robie postac 3D z głowy i narazie tylko główke prezentuje :) hihi oceniac :)
polka dot Napisano 22 Styczeń 2005 Napisano 22 Styczeń 2005 hmm bardzo fajny pomysl ;) ale te chamfery na szczece po bokach chyba za ostre.. zbyt mechanicznie to wyglada ;) powodzonka ;) ps. biesiadne o niebo lepsze!
MohSETH Napisano 22 Styczeń 2005 Napisano 22 Styczeń 2005 Bardzo przyjemne:) Nareszcie ktos z wyobraznia bo to forum z tymi samochodami zrobilo sie zbyt monotematyczne:P POZDRAWIAM
lord_saskybody Napisano 22 Styczeń 2005 Autor Napisano 22 Styczeń 2005 :) Kolejne zmianki w modelu ;) Pytanko jaka texturke do tego zrobic to bedzie taki wodny stwór ala "słoń modki & foka" cos takiego + moze mechaniczne mutacje ale to w progressie wyjdzie :) czekam na sugestie i uwagi :) ps. no ja mysle ze biesiadne lepsze ;D
lord_saskybody Napisano 22 Styczeń 2005 Autor Napisano 22 Styczeń 2005 To juz koniec modelu. -_0 Zrobie jutro jakies nuclear missles :) na brzuchu Razghoula :) albo jakies inne cacuszka :) moze cos sen przyniesie oceniac :) i prosze od odpowiedz zwiazana z texutringiem :) thx narka
polka dot Napisano 23 Styczeń 2005 Napisano 23 Styczeń 2005 popracu nad tylem.. bo razghoul ma zakonczenie jak tubka pasty do zebow ;)
Badyl Napisano 23 Styczeń 2005 Napisano 23 Styczeń 2005 po porstu zmutowany dziobak Ci wyszedł. niestety :)
La R Napisano 24 Styczeń 2005 Napisano 24 Styczeń 2005 nie no sasky jak to już skończone to chyba Cię objade, a potem wszyscy dowiedzą się o pewnym perwersie :> weż się do roboty...masz troche do poprawienia, głowa i przednie odnóża całkiem fajne, ale ten tył to co to jest? Fajnie się zapowiadała więc nie porzucaj tego...pozdro ;]
lord_saskybody Napisano 24 Styczeń 2005 Autor Napisano 24 Styczeń 2005 Ok jak mówice tak to sie wezme poprawie to i poprzegladam zdjecia jakis zwierzaków i moze dorobie te dodatki co wczesniej wpomniałem :D
DraB Napisano 24 Styczeń 2005 Napisano 24 Styczeń 2005 Hmm nie zawal tego moze byc fajny potworek :D jak to robisz Editable poly?? (wiesz jestem laikiem i chce wiedziec :D )
dom_in Napisano 24 Styczeń 2005 Napisano 24 Styczeń 2005 no tak ogladalem po kolei te renderki i tak sie ladnie zapowiadalo. no coz. nie wiem co to z tego wyszlo. ale ja wiem jak to jest. meczysz sie nad poczatkiem 3 dni a potem masz powoli dosc i chcesz jaknajszybciej skonczyc. czasami lepiej na 3 dni sobie wylaczyc komputer nabrac zapalu i spowrotem przysiasc :) Pozrdawiam
Georgas Napisano 26 Styczeń 2005 Napisano 26 Styczeń 2005 Bardzo fajny stwór ,podoba mi sie , widze że coraz większe postępy robisz (oby tak dalej ).
madman1987 Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 Tiaaa... koncepcja oryginalna i ciekawa... ale szkoda, że tylko frontalna;) Musisz sprawić, żeby zrobiła się bardziej od "pupy" strony;) Trzymam kciuki;)
Gość HUSKY Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 no zawiodłem sie bo łeb fantastyczny z wyobraznia ale reszta ciała klapa strasznie sie zawiodłem posiedz troche i pomysl nad reszta i zmien to jak taki łepek wymysliłes to nie powinienes miec problemu z reszta. głowa jest jak najbardziej wporzadku moze konciki "ust" bym troszke do przodu dał. pozdrowiionka for all
Elmo22 Napisano 29 Styczeń 2005 Napisano 29 Styczeń 2005 człowieku zrobiłeś odjechaną paszę, jeszcze te zęby no poprostu mnie powaliło więc widać że jak chcesz to umiesz więc nie wykręcaj się teraz lenistwem jak narobiłeś wszystkim smaka!!!!!!! do roboty, bede śledził ten wątek i na koniec chce zobaczyć zaje..fajnego stworzaka! powodzenia ;)
Kris_R Napisano 29 Styczeń 2005 Napisano 29 Styczeń 2005 Jak jakoś ładnie go upozujesz to jeszcze coś z tego będzie. Jakoś w kadrze postaraj się gu ulokować i ustaw mu te płetwy na kościach... postaraj się wyciągnąć z tego jakąś fajną scenkę... bo taki model dla modelu to nie wiem... jak na sam model to kiepsko. A scenka jeszcze może z tego wyjsć :)
lord_saskybody Napisano 29 Styczeń 2005 Autor Napisano 29 Styczeń 2005 Moze mi ktos podsunac pomysł/fotke/nazwe zwierzaka jakie by pasowało do tego pyska ??? ja zrobie znaczy sie msle ze zrobie razghoula takiego jak jest tylko ze z :) BONUS :D
madman1987 Napisano 11 Luty 2005 Napisano 11 Luty 2005 No... cos ala mors, foka. Troszke pofantazjuj z tymi zwierzakami. Przedewszystkim sie nie spiesz, bo tak to wyglada. Skup sie w miare mozliwosci na szczegolach-faldki, brodawki. Moze jakis szkic?
Vorek Napisano 11 Luty 2005 Napisano 11 Luty 2005 skoro będziesz nad tym siedział to popraw kwadratowość całego modelu, te ostre krawędzie są raczej mało organiczne :)
Rekomendowane odpowiedzi