Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich bij膮cych si臋 ;)

Pomys艂:

Gdzie艣 w szarym zakamarku miasta istnieje sobie ma艂a opuszczona ciemnia fotograficzna odwiedzana przez cz艂owieka kt贸ry nie wie nic o najnowszych technikach cyfrowej fotografii (i nie chce wiedzie膰), zatrzyma艂 si臋 w czasie kiedy kr贸lowa艂y lustrzanki i tradycyjne metody utrwalania rzeczywisto艣ci. Wi臋c tak sobie trwa ten cz艂owiek, po艣wi臋ca si臋 swojej pasji i tylko tyle mu do 偶ycia potrzeba.

Samo pomieszczenie b臋dzie zniszczone, pewnie w jakim艣 podziemiu / piwnicy jeszcze nie my艣la艂em.

Projekt/technika

Ca艂o艣膰 b臋dzie wykonana w maxie /photoshopku. Cz臋艣膰 tekstur b臋dzie wykonana tradycyjnymi technikami no i oczywi艣cie zamierzam wykorzysta膰 zrobione przez siebie fotki ;) Render w mentalu.

Updaty nie b臋d膮 za czeste bo ostatnio mam ma艂o czasu ale postaram si臋 regularnie co艣 zamieszcza膰. Narazie skupi臋 si臋 na poszczeg贸lnych obiektach, powi臋kszalnik(i), koreksy itp.

Na wst臋p powi臋kszalnik "艁una"

Pozdrawiam wszystkich i 偶ycz臋 powowdzenia w bitwie :)

• Odpowiedzi 3
  • Wy艣wietle艅 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ladnie ci ten powiekszalnik wyszedl. jak reszta bedzie rownie dobrze dopracowana to bedzie nielicho dobrze :)

pozdrawiam i zycze powodzenia

Napisano

Jak reszta b臋dzie taka jak ten powi臋kszalnik to ja dzi臋kuj臋 i prosz臋 mnie wypisa膰 z bitwy ;)

Co ja tu robi臋?!?

Napisano

艁adnie zacz臋te, witam w bitwie i 偶ycz臋 powodzenia :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci