Napisano 23 Stycze艅 200520 l Witam wszystkich bij膮cych si臋 ;) 聽 Pomys艂: Gdzie艣 w szarym zakamarku miasta istnieje sobie ma艂a opuszczona ciemnia fotograficzna odwiedzana przez cz艂owieka kt贸ry nie wie nic o najnowszych technikach cyfrowej fotografii (i nie chce wiedzie膰), zatrzyma艂 si臋 w czasie kiedy kr贸lowa艂y lustrzanki i tradycyjne metody utrwalania rzeczywisto艣ci. Wi臋c tak sobie trwa ten cz艂owiek, po艣wi臋ca si臋 swojej pasji i tylko tyle mu do 偶ycia potrzeba. Samo pomieszczenie b臋dzie zniszczone, pewnie w jakim艣 podziemiu / piwnicy jeszcze nie my艣la艂em. 聽 Projekt/technika 聽 Ca艂o艣膰 b臋dzie wykonana w maxie /photoshopku. Cz臋艣膰 tekstur b臋dzie wykonana tradycyjnymi technikami no i oczywi艣cie zamierzam wykorzysta膰 zrobione przez siebie fotki ;) Render w mentalu. 聽 Updaty nie b臋d膮 za czeste bo ostatnio mam ma艂o czasu ale postaram si臋 regularnie co艣 zamieszcza膰. Narazie skupi臋 si臋 na poszczeg贸lnych obiektach, powi臋kszalnik(i), koreksy itp. 聽 Na wst臋p powi臋kszalnik "艁una" 聽 Pozdrawiam wszystkich i 偶ycz臋 powowdzenia w bitwie :)
Napisano 23 Stycze艅 200520 l ladnie ci ten powiekszalnik wyszedl. jak reszta bedzie rownie dobrze dopracowana to bedzie nielicho dobrze :) 聽 pozdrawiam i zycze powodzenia
Napisano 23 Stycze艅 200520 l Jak reszta b臋dzie taka jak ten powi臋kszalnik to ja dzi臋kuj臋 i prosz臋 mnie wypisa膰 z bitwy ;) Co ja tu robi臋?!?