Pionier Napisano 24 Styczeń 2005 Napisano 24 Styczeń 2005 witam serdecznie. http://www.evermotion.org/forum/viewtopic.php?p=44647#44647 dosc dziwnie tym razem bo nie moge dac obrazow na innym forum niz Ever. Prosze wiec abyscie klikneli w link podany wyzej i sprawdzili jego zawartosc. Skonczylem juz robic model i textury czolga (ew "dirty" dodam w ps). Zrobilem na szybko pare wersji kolorystycznych scenki koncowej i .... Wlasnie, co?... kompozycja dobra? ps. chcialem Was zaskoczyc w gelerii ale wyszlo jak wyszlo ps 2 ponoc albo sie forum ever nie otwiera albo laduje sie avatar jednego kolesia (obraz na interii) i sa problemy z zobaczeniem moich wypocin - zasrana interia:/ edit: ps 3 renderowac multi pass czy jechac bez? sa jakies tutki na ten temat do brazila? Pozdrawiam Pionier.
kliment woroszyłow Napisano 24 Styczeń 2005 Napisano 24 Styczeń 2005 witam serdecznie. ps 2. ponoc albo sie forum ever nie otwiera albo laduje sie avatar jednego kolesia (obraz na interii) i sa problemy z zobaczeniem moich wypocin - zasrana interia:/ Pionier. U mnie się otwiera. Co do pracki to podobała się i podoba dalej. załatw tylko wizytę u dentysty i będzie super!:)
Błazi Napisano 25 Styczeń 2005 Napisano 25 Styczeń 2005 You are the best of tank modeler...very nice start Podpinam sie pod niego :P ;] Edit: No dobra może bez tego "very nice start" :P :D
Predator Napisano 25 Styczeń 2005 Napisano 25 Styczeń 2005 wyglada fajnie tylko ta sceneira widac ze uzyles tu uzyje niefachowego okreslenia zapewne zblurowanego pendzla - stempla. pozatym git.
Loozack Napisano 25 Styczeń 2005 Napisano 25 Styczeń 2005 model jest świetny, tak samo jak tekstury, ale to ujęcie strasznie pomniejsza ten model... gdzieś tak do skali 1:35 ;) jak nad tym popracujesz to będzie super :) pozdrawiam
Pionier Napisano 25 Styczeń 2005 Autor Napisano 25 Styczeń 2005 F9, do zobaczenia w galerii :) thx za odpowiedzi Pozdrawiam Pionier.
Christian Noir Stein Napisano 25 Styczeń 2005 Napisano 25 Styczeń 2005 Osz ty!!! Jakie F9?!?! :0 Już skończyłeś? :> No nie biorę się do roboty. I jak ci pisałem co do kolorystyki zarzucę tu po raz 3ci bo może zapomniałeś :) Opcja no2
Pionier Napisano 13 Luty 2005 Autor Napisano 13 Luty 2005 ok, skonczylem robic tlo - tak mysle. Kto chce niech zobaczy na forum ever (link w 1 postcie:) ) Pozdrawiam Pionier.
Badyl Napisano 13 Luty 2005 Napisano 13 Luty 2005 ten krzyżk namazany na przedniej płycie dopełnia szczęścia ! gratulacje :]
Archangel Napisano 13 Luty 2005 Napisano 13 Luty 2005 ehhh Pionier moje zdanie to chyba juz znasz :P Dla mnie rewelacja jedna z najlepszych prac wojennych jaka kiedykolwiek widzialem :) Gdzie sa bledy juz Ci mowilem ;) wiec czekam tylko na efekt koncowy ! Pozdrawiam Archangel
Rekomendowane odpowiedzi