Napisano 24 Styczeń 200520 l witam serdecznie. http://www.evermotion.org/forum/viewtopic.php?p=44647#44647 dosc dziwnie tym razem bo nie moge dac obrazow na innym forum niz Ever. Prosze wiec abyscie klikneli w link podany wyzej i sprawdzili jego zawartosc. Skonczylem juz robic model i textury czolga (ew "dirty" dodam w ps). Zrobilem na szybko pare wersji kolorystycznych scenki koncowej i .... Wlasnie, co?... kompozycja dobra? ps. chcialem Was zaskoczyc w gelerii ale wyszlo jak wyszlo ps 2 ponoc albo sie forum ever nie otwiera albo laduje sie avatar jednego kolesia (obraz na interii) i sa problemy z zobaczeniem moich wypocin - zasrana interia:/ edit: ps 3 renderowac multi pass czy jechac bez? sa jakies tutki na ten temat do brazila? Pozdrawiam Pionier.
Napisano 24 Styczeń 200520 l witam serdecznie. ps 2. ponoc albo sie forum ever nie otwiera albo laduje sie avatar jednego kolesia (obraz na interii) i sa problemy z zobaczeniem moich wypocin - zasrana interia:/ Pionier. U mnie się otwiera. Co do pracki to podobała się i podoba dalej. załatw tylko wizytę u dentysty i będzie super!:)
Napisano 25 Styczeń 200520 l You are the best of tank modeler...very nice start Podpinam sie pod niego :P ;] Edit: No dobra może bez tego "very nice start" :P :D
Napisano 25 Styczeń 200520 l wyglada fajnie tylko ta sceneira widac ze uzyles tu uzyje niefachowego okreslenia zapewne zblurowanego pendzla - stempla. pozatym git.
Napisano 25 Styczeń 200520 l model jest świetny, tak samo jak tekstury, ale to ujęcie strasznie pomniejsza ten model... gdzieś tak do skali 1:35 ;) jak nad tym popracujesz to będzie super :) pozdrawiam
Napisano 25 Styczeń 200520 l Autor F9, do zobaczenia w galerii :) thx za odpowiedzi Pozdrawiam Pionier.
Napisano 25 Styczeń 200520 l Osz ty!!! Jakie F9?!?! :0 Już skończyłeś? :> No nie biorę się do roboty. I jak ci pisałem co do kolorystyki zarzucę tu po raz 3ci bo może zapomniałeś :) Opcja no2
Napisano 13 Luty 200520 l Autor ok, skonczylem robic tlo - tak mysle. Kto chce niech zobaczy na forum ever (link w 1 postcie:) ) Pozdrawiam Pionier.
Napisano 13 Luty 200520 l ehhh Pionier moje zdanie to chyba juz znasz :P Dla mnie rewelacja jedna z najlepszych prac wojennych jaka kiedykolwiek widzialem :) Gdzie sa bledy juz Ci mowilem ;) wiec czekam tylko na efekt koncowy ! Pozdrawiam Archangel