Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

witam serdecznie.

http://www.evermotion.org/forum/viewtopic.php?p=44647#44647

dosc dziwnie tym razem bo nie moge dac obrazow na innym forum niz Ever. Prosze wiec abyscie klikneli w link podany wyzej i sprawdzili jego zawartosc. Skonczylem juz robic model i textury czolga (ew "dirty" dodam w ps). Zrobilem na szybko pare wersji kolorystycznych scenki koncowej i .... Wlasnie, co?...

kompozycja dobra?

ps.

chcialem Was zaskoczyc w gelerii ale wyszlo jak wyszlo

ps 2

ponoc albo sie forum ever nie otwiera albo laduje sie avatar jednego kolesia (obraz na interii) i sa problemy z zobaczeniem moich wypocin - zasrana interia:/

edit:

ps 3

renderowac multi pass czy jechac bez? sa jakies tutki na ten temat do brazila?

Pozdrawiam

Pionier.

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
witam serdecznie.

ps 2.

ponoc albo sie forum ever nie otwiera albo laduje sie avatar jednego kolesia (obraz na interii) i sa problemy z zobaczeniem moich wypocin - zasrana interia:/

Pionier.

U mnie się otwiera.

Co do pracki to podobała się i podoba dalej. załatw tylko wizytę u dentysty i będzie super!:)

Napisano
You are the best of tank modeler...very nice start

Podpinam sie pod niego :P ;]

Edit:

No dobra może bez tego "very nice start" :P :D

Napisano

wyglada fajnie tylko ta sceneira widac ze uzyles tu uzyje niefachowego okreslenia zapewne zblurowanego pendzla - stempla. pozatym git.

Napisano

model jest świetny, tak samo jak tekstury, ale to ujęcie strasznie pomniejsza ten model... gdzieś tak do skali 1:35 ;) jak nad tym popracujesz to będzie super :)

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

ok, skonczylem robic tlo - tak mysle. Kto chce niech zobaczy na forum ever (link w 1 postcie:) )

Pozdrawiam

Pionier.

Napisano

ten krzyżk namazany na przedniej płycie dopełnia szczęścia ! gratulacje :]

Napisano

ehhh Pionier moje zdanie to chyba juz znasz :P Dla mnie rewelacja jedna z najlepszych prac wojennych jaka kiedykolwiek widzialem :) Gdzie sa bledy juz Ci mowilem ;) wiec czekam tylko na efekt koncowy !

Pozdrawiam

Archangel