piotrekkosmala Napisano 26 Styczeń 2005 Napisano 26 Styczeń 2005 Witam, Z racji uczestnictwa w bitwie zapisałem się na to forum, a jako że trochę maluję postanowiłem zmęczyć tym Wasz wzrok ;) ilustracja na plakat praca na konkurs magazynu PSD (wyróznienie, ps. gratulacje dla M.Kuciary za to samo ;) ) autoportret z głupią miną...
Cpt.Obvious Napisano 26 Styczeń 2005 Napisano 26 Styczeń 2005 psiaki daja rade, miluchne sa :) dziewczynka tez spoko, choc troszke przeszkadza mi czern. moznaby ja choc ciut np fioletem potraktowac , byloby ciekawiej. autoportrecik imho wypada na tle tych pracek najgorzej. ogolnie miluchne pracki.
thestallion Napisano 26 Styczeń 2005 Napisano 26 Styczeń 2005 1. latajace czlowiek, pies, kurczak i co-tam-jeszcze mnie osobiscie nie powalaja, choc maja swoj klimat... zapewne taki jaki mial byc. 2. spiaca dziewczyna jest swietna, bardzo fajny nastroj, tylko ten dol jakby przyciemny: koldra zdaje sie kanciata i zbyt agresywnie "wpada w mrok"... 2. autoportret przypadl mi do gustu, przyjemnie minimalistyczny pomimo - jak mi sie wydaje - kulejacego cieniowania (no chyba, ze byles akurat usmarowany czekolada). ogolnie: calkiem fajne rzeczy, niby rozne, a maja swoj styl.
misiekhc Napisano 26 Styczeń 2005 Napisano 26 Styczeń 2005 najbardziej mnie sie podoba to dziecko spiace, ale chyba oko ma za blisko nosa
Ania Napisano 26 Styczeń 2005 Napisano 26 Styczeń 2005 to spiace dziecko zbyt cukierkowato wyszlo jak na moj gust, i nos taki jakis splaszczony, ale gratuluje wyroznienia. osobiscie najbardziej mi sie podoba autoportret, fajny wyraz twarzy, gdyby to dopracowac i zeby takie rozmazane nie bylo, to by byla swietna pracka.
soshka.cg Napisano 26 Styczeń 2005 Napisano 26 Styczeń 2005 Latające stworzonka na plakat są bardzo przyjemne Spiąca dziewczynka jest super :) Autoportret średnio - głupia mina spoko hehe ;)
Leru Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 niesamowity klimat ma ta praca z Kobietą :) te kolory, to ciepło z niej płynące, ten nieregularny kształt gwiazdek, ta Jej pozycja (spokojny, beztroski sen) Świetne prace, w sam raz na rekomendacje :) pozdrawiam
piotrekkosmala Napisano 27 Styczeń 2005 Autor Napisano 27 Styczeń 2005 Leru. no i się popłakałem brutalu =) (serio...)
piotrekkosmala Napisano 27 Styczeń 2005 Autor Napisano 27 Styczeń 2005 obiecaj mi to Leoncjo! Obiecaj że nie zrobisz ze mną tak jak z Mariją...
zden Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 Śpiące dziecko jest cudne, psiaki śmieszne, utoportret tragedia. I co tu powiedzieć, więcej takich prac.
Pawelkos Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 pracka na plakacik swietna, fajny klimacik i moze to troche smiesznie za brzmi - taka kolorowa dziewczynka tez super tylko moze troche za ciemno na dole do autoportetu hmm ale masz na nim glupia mine ;) pozdro
DarCon Napisano 29 Styczeń 2005 Napisano 29 Styczeń 2005 bardzo ładne pracki, nie mam zastrzeżeń bo i po co mam szukać? jak mi pasuje :)
Yamakasi Napisano 29 Styczeń 2005 Napisano 29 Styczeń 2005 Prace sa switne :), ciekawi mnie czy tworzysz rowniez tez bardziej mroczne klimaciki :) ?? takie zawsze mi sie bardziej podobaly :P
piotrekkosmala Napisano 29 Styczeń 2005 Autor Napisano 29 Styczeń 2005 Yamakasi. bardziej mroczne.. hm.... popatrz tutaj na forum na obrazek który dodałem dzisiaj pt "Need"
wooka Napisano 29 Styczeń 2005 Napisano 29 Styczeń 2005 a dla mnie pierwsza i trzecia sa najfajniejsze. Z calym szacunkiem ale ta spiaca pani kojarzy mi sie z taka gola babka z tandetnego recznika jakie mozna kipic nad morzem... W sensie kolorystkyki, taka dosc uboga i dziwnie nasycona.. poza tym wlasnie tulow ma jakis taki za maly do glowy, ktora swoja droga wyglada na raczej dorosla niz na dziecka. ale to tylko moja opinia. Ogolnie masz ciekawy styl. Pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi