Posted January 27, 200520 yr kolejny smok na tym forum. dla usprawiedliwienia powiem że robie go już ze dwa lata z przerwami - bo ma już taką geometrię że zwalnia mi komp i biore się za inne rzeczy. na jednym z obrazków powinna być mój szkic co do konkursu - to rzeczywiście wezmę w nim udział, ale nie sądze żebym do jego końca coś efektownego skończył
January 27, 200520 yr dwa lata??:D smoczek super mi sie bardzo podoba blagam pokaz siatke plis!!!!! edit-->Oo tysieczny post;);)
January 27, 200520 yr smoczek jest superoski :) 2 latka to chyba wyczyn godny wpisu do ks. rekordów ginnesa :)
January 28, 200520 yr nom głowa fajna - tylko strasznie powyginane rogi - współczuję teksturowania pozdr giorgione
January 28, 200520 yr głowa jest jak na smoka przystało smoczysta czekam na reszte ciała smoczystego ofkors jak ta głowa. oooooooo widze webmaster ze cie odblokowali heh szkoda ze twoje posty ograniczaja sie tylko do fajowy tak juz jest jak ktos chce miec mnostwo postów heh a jak tam wogule twój projekt city łaaaaaaaahahahahaha :[
January 28, 200520 yr heh a jak tam wogule twój projekt city łaaaaaaaahahahahaha :[ -_- Co do pracy: Głowa smoka bardzo mi się podoba. Czekam na reszte.
January 28, 200520 yr Smok a raczej jego glowa bardoz ładna :) ale baaaardzo cieżko bedize zrobić reszte :) mam nadizeje ze go skońcyzsz ;]
January 28, 200520 yr jesli juz od tego ci siada komputer, to moze nie rob reszty, a zamiast tego poteksturuj porzadnie glowe i zrob zlosliwe oczka skierowane w bok. bo inaczej moze sie skonczyc na tym ze sie wogle nie skonczy, albo tolow nie bedzie tak dopracowany jak glowa, a szkoda by bylo, bo glowa wyglada imponujaco.
January 29, 200520 yr zapodałeś sam sobie bardzo wysoką poprzeczkę taką głową ale chyba właśnie tak to powinno wyglądać :) powodzenia w modelowaniu, aż przysiąde i poczekam na efekt końcowy tylko błagam nie każ nam czekać kolejnych 2 lat ;)
January 29, 200520 yr Author no niestety każdy model nudzi mi się po około 2 latach, dlatego z szybkim końcem może być problem :D. skrzydło - dotychczasowa wersja - zmienie je jednak. będzie miało błone tylko 3 palczastą bardzo rozciągnięta na boki - jak u szybowca. i oko: