Arthi76 Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 Jak ktoś zajdzie chwile, to niech skrobnie co go najbardziej razi lub co koniecznie trzeba zmienić.Pozdr
xMark Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 nadkola krzywe i to bardzo. trzeba je wyklepac ladnie.
polka dot Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 masz zgrubienie na dachu, nad przednim nadkolem rowki sie rozchodza w miejsu gdzie spotykaja sie z nadkolem, swiatla w srodku troszke mdle.. ale poza tym model robi dobre wrazenie ;) pozdro
WToreK Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 Krzywe, jak juz wspomnieli, nawet nie mowie ze malo ambitne - kolejna TT z tutka :/
Arthi76 Napisano 29 Styczeń 2005 Autor Napisano 29 Styczeń 2005 Dzięki za podpowiedzi, samemu czasami ciężko coś zauważyć, ale nie robiłem jej z żadnego tutoriala, po prostu podobają mi się kształty tego autka i chciałem je sobie wymodelować, nawet nie będę tego renderował. No muszę jeszcze wiele poprawić. Dzięki jeszcze raz. Pozdr
jacob Napisano 30 Styczeń 2005 Napisano 30 Styczeń 2005 masz racja ksztalty ma fajne, kiedys sobie takie kupie:P ale Twoj ma garba:P pozdr
Arthi76 Napisano 26 Marzec 2005 Autor Napisano 26 Marzec 2005 Porzuciłem na jakiś czas ten modelik, ale chyba szkoda tego czasu żeby go nie dokończyć, poprawiłem pewne rzeczy. Jest chwila czasu przez święta to może coś dorobię. Proszę o uwagi. Pozdr
Arthi76 Napisano 28 Marzec 2005 Autor Napisano 28 Marzec 2005 Właśnie wnętrze zacząłem dłubać, ale myślę że deska, kierownica i dwa fotele wystarczą no i jeszcze wycieraczki i lusterko w środku i styknie.
miwt Napisano 29 Marzec 2005 Napisano 29 Marzec 2005 siema mam pytanie jak uzyskac efekt lakieru..tzn..jakie parametry trzeba wpisac..oraz jak zrobic na nim odpicia..z gory zdziekuje za pomoc..model mi sie podoba...choc wydaj emi sie ze ma niewielkiego garba na dachu:..pozdro
JohnZi Napisano 29 Marzec 2005 Napisano 29 Marzec 2005 hmmm... trzecia TT-ka w tym tygodniu na tym forum, z tych trzech twoja wyglada najokazalej.
Rekomendowane odpowiedzi