Napisano 28 Styczeń 200520 l Jak ktoś zajdzie chwile, to niech skrobnie co go najbardziej razi lub co koniecznie trzeba zmienić.Pozdr
Napisano 28 Styczeń 200520 l masz zgrubienie na dachu, nad przednim nadkolem rowki sie rozchodza w miejsu gdzie spotykaja sie z nadkolem, swiatla w srodku troszke mdle.. ale poza tym model robi dobre wrazenie ;) pozdro
Napisano 28 Styczeń 200520 l Krzywe, jak juz wspomnieli, nawet nie mowie ze malo ambitne - kolejna TT z tutka :/
Napisano 29 Styczeń 200520 l Autor Dzięki za podpowiedzi, samemu czasami ciężko coś zauważyć, ale nie robiłem jej z żadnego tutoriala, po prostu podobają mi się kształty tego autka i chciałem je sobie wymodelować, nawet nie będę tego renderował. No muszę jeszcze wiele poprawić. Dzięki jeszcze raz. Pozdr
Napisano 30 Styczeń 200520 l masz racja ksztalty ma fajne, kiedys sobie takie kupie:P ale Twoj ma garba:P pozdr
Napisano 26 Marzec 200519 l Autor Porzuciłem na jakiś czas ten modelik, ale chyba szkoda tego czasu żeby go nie dokończyć, poprawiłem pewne rzeczy. Jest chwila czasu przez święta to może coś dorobię. Proszę o uwagi. Pozdr
Napisano 28 Marzec 200519 l Autor Właśnie wnętrze zacząłem dłubać, ale myślę że deska, kierownica i dwa fotele wystarczą no i jeszcze wycieraczki i lusterko w środku i styknie.
Napisano 29 Marzec 200519 l siema mam pytanie jak uzyskac efekt lakieru..tzn..jakie parametry trzeba wpisac..oraz jak zrobic na nim odpicia..z gory zdziekuje za pomoc..model mi sie podoba...choc wydaj emi sie ze ma niewielkiego garba na dachu:..pozdro
Napisano 29 Marzec 200519 l hmmm... trzecia TT-ka w tym tygodniu na tym forum, z tych trzech twoja wyglada najokazalej.