Napisano 29 Styczeń 200520 l A4, 300 dpi, wacom + alias sketchbook + photoshop zaczęte dwa lata temu, dzisiaj dopiero miałem wenę żeby to skończyć ;) ps. dzięki Leru za sugestie, jak widzisz bałem się już w tym grzebać ;P
Napisano 29 Styczeń 200520 l jakies takie impersjonistyczne:D ale fajne p.s. jak wy to kurrrrcze robieceeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!
Napisano 29 Styczeń 200520 l taki senny klimat, fajne. palce chlopaka bardziej by pasowaly do jakiegos zwierzaka, ale oprocz tego mi sie podoba.
Napisano 29 Styczeń 200520 l ekstra, fajny styl, lekki diffuse glow, gdzieniegdzie ostre kontury, dobrze wyeksponowany pierwszy plan, kolorki i tekstury tez super. jedym slowem - gratulacje.
Napisano 29 Styczeń 200520 l bardzo ciekawe hehe klimatycznie bardziej mi to odpowiada niz prace przedstawione "trochę moich dłubanin" :) czekam na kolejne prace chce zostac mile zaskoczony ;) hehe.... Pozdrawiam
Napisano 12 Luty 200520 l bardzo fajna pracka :) jedyne czego sie mozna uczepic, to palce, a tak pozatym to jest ok. jak wy to kurrrrcze robieceeeeeeee!!!!!!!!!!!!!! maja tablety i tyle :D ps, co to jest "alias sketchbook" ???? :)
Napisano 12 Luty 200520 l Autor to jest program do szkicowania: http://www.alias.com/eng/products-services/sketchbook_pro/index.shtml miałem jakąś wersje jeszcze wtedy beta bo nie było go w sprzedaży i maznąłem na nim pare szkiców, ogólnie całkiem miły program
Napisano 23 Luty 200520 l swietna pracka, te kolorki i wogole przyjemny klimacik tylko te palce rzeczywiscie jakies takie niefortunne pozdro
Napisano 24 Luty 200520 l Autor nie jestem kims komu zalezy na fotorealizmie (proporcjach, swietle itp), totez wedlug mnie jego palce sa jak najbardziej na miejscu, kwestia podejscia, ja juz potrafie rysowac i nie jest to cwiczenie z rysunku
Napisano 24 Luty 200520 l na miejscu sa tylko wygladaja jak parowki z pazurkami-nie chodzi o cwiczenie z rysunku-one po prostu raza-nie pasuja ale pracka fajna
Napisano 24 Luty 200520 l Autor a ja bardziej się ciesze z tego że według Ciebie Tomku są to parówki =) serio
Napisano 24 Luty 200520 l nie parowki a psie łapy ;) IMO brudny ten obrazek i kolorystycznie nieciekawy. reszta ciekawa