piotrekkosmala Napisano 29 Styczeń 2005 Napisano 29 Styczeń 2005 A4, 300 dpi, wacom + alias sketchbook + photoshop zaczęte dwa lata temu, dzisiaj dopiero miałem wenę żeby to skończyć ;) ps. dzięki Leru za sugestie, jak widzisz bałem się już w tym grzebać ;P
Baldack Napisano 29 Styczeń 2005 Napisano 29 Styczeń 2005 jakies takie impersjonistyczne:D ale fajne p.s. jak wy to kurrrrcze robieceeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!
Ania Napisano 29 Styczeń 2005 Napisano 29 Styczeń 2005 taki senny klimat, fajne. palce chlopaka bardziej by pasowaly do jakiegos zwierzaka, ale oprocz tego mi sie podoba.
.ai Napisano 29 Styczeń 2005 Napisano 29 Styczeń 2005 ekstra, fajny styl, lekki diffuse glow, gdzieniegdzie ostre kontury, dobrze wyeksponowany pierwszy plan, kolorki i tekstury tez super. jedym slowem - gratulacje.
Yamakasi Napisano 29 Styczeń 2005 Napisano 29 Styczeń 2005 bardzo ciekawe hehe klimatycznie bardziej mi to odpowiada niz prace przedstawione "trochę moich dłubanin" :) czekam na kolejne prace chce zostac mile zaskoczony ;) hehe.... Pozdrawiam
sammael_at Napisano 12 Luty 2005 Napisano 12 Luty 2005 bardzo fajna pracka :) jedyne czego sie mozna uczepic, to palce, a tak pozatym to jest ok. jak wy to kurrrrcze robieceeeeeeee!!!!!!!!!!!!!! maja tablety i tyle :D ps, co to jest "alias sketchbook" ???? :)
piotrekkosmala Napisano 12 Luty 2005 Autor Napisano 12 Luty 2005 to jest program do szkicowania: http://www.alias.com/eng/products-services/sketchbook_pro/index.shtml miałem jakąś wersje jeszcze wtedy beta bo nie było go w sprzedaży i maznąłem na nim pare szkiców, ogólnie całkiem miły program
Pawelkos Napisano 23 Luty 2005 Napisano 23 Luty 2005 swietna pracka, te kolorki i wogole przyjemny klimacik tylko te palce rzeczywiscie jakies takie niefortunne pozdro
piotrekkosmala Napisano 24 Luty 2005 Autor Napisano 24 Luty 2005 nie jestem kims komu zalezy na fotorealizmie (proporcjach, swietle itp), totez wedlug mnie jego palce sa jak najbardziej na miejscu, kwestia podejscia, ja juz potrafie rysowac i nie jest to cwiczenie z rysunku
Tomek Kosiorek Napisano 24 Luty 2005 Napisano 24 Luty 2005 na miejscu sa tylko wygladaja jak parowki z pazurkami-nie chodzi o cwiczenie z rysunku-one po prostu raza-nie pasuja ale pracka fajna
piotrekkosmala Napisano 24 Luty 2005 Autor Napisano 24 Luty 2005 a ja bardziej się ciesze z tego że według Ciebie Tomku są to parówki =) serio
buczer Napisano 24 Luty 2005 Napisano 24 Luty 2005 nie parowki a psie łapy ;) IMO brudny ten obrazek i kolorystycznie nieciekawy. reszta ciekawa
supergreg Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 Co to za rasa tego psa ? Bo jakoś żadnej nie mogę rozpoznać.
piotrekkosmala Napisano 2 Marzec 2005 Autor Napisano 2 Marzec 2005 supergreg. dokładnie taka jak napisałeś - kundelek =)
Rekomendowane odpowiedzi