Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Zbliża się dzień kobiet... no i tak wpadłem na pomysł, ze sobie narysuję portrety dziewczyn z mojej klasy... na początek dwa (jeden niedokończony). Schodzi mi z nimi ok 3- 4 h kazdy... ale satysfakcję mam niemałą...

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nie no nie mam zastrzezenie :D chodz na pierwszym portracie prawe oko i usta mogl bys poprawic :) 2 portret jest w WIPIE wiec nie bede jeszcze sie wypowiadal :) pozdrawiam

Napisano
  • Autor

attachment.php?attachmentid=11826

attachment.php?attachmentid=11827

attachment.php?attachmentid=11828

attachment.php?attachmentid=11829

attachment.php?attachmentid=11830

Troche odświeżyłem wątek (ze względu na to, ze dzień kobiet juz jutro ;). Umiesciłem tylko kilka... a i z tych nie do końca jestem zadowolony.

Napisano

jak dla mnie Marduk ;)

Rodzimy kolego i ostrowiaku :D

to masterskie jest

a szczególnie te 2 ostatnie sketch'e

:)

3maj tak dalej

Ile czasu ci zajeło np. tego przed ostatniego :)

Moze bys jakiegos tutoriala zrobił jak rysujesz :P

Napisano
  • Autor

Niestety to nie skany... w chwili obecnej nie posiadam skanera... i są to zdjęcia z cyfry :/ Pozatym i tak już tych prac nie mam... bo jutro idą do dziewczyn.

Napisano

2 pracka od lewej...bardzo ladna...ale naprawde ladny kadr...i wdzieczna modelka :)...ale nie moze byc samych plusow...:) 3 od lewej jest zj....no dobra zaraz dzien kobiet...wiec popsuty i to chyba widac...(widac jakby miala 2 brode i 200kg nadwagi)...reszta tesh niczego sobie...

cheers...

Napisano
  • Autor

Po prostu miałem "nie teges" zdjęcie... a to, że ma "napuchniętą" twarz to mi już wypomniano... i poprawiłem ( w szkole ;) ), ale tutaj tego nie zobaczycie bo jak juz pisałem - portretów jużnie mam... pozatym robiłem go na ostatnią chwilę... i tak to wychodzi...

Napisano

Bardzo ładnie:) Sugeruję popracować jeszcze nad włosami (siano sie zrobiło;)) Ale ogólnie świetnie

Napisano

Portrety bardzo ładne ale na przyszłość poświęć im 10 min. w photoshopku, pobaw się levelami i kolorami, z każdej fotki da się coś wyciągnąć :)

Napisano

ciemnie za ciemne, ale to kwestia koreckji w photoshopie :D Ogólnie zgrabne kilka ciekawych kilka gorszych, ale poziom niezły :]

Napisano
  • Autor
Bardzo ładnie:) Sugeruję popracować jeszcze nad włosami (siano sie zrobiło;)) Ale ogólnie świetnie

Ogólnie to są moje początki z portretami (chociaż rysuję już od "jakiegoś" czasu) ... i dlatego nie mogłem sobie za bardzo z włosami poradzić ... może nabiore z czasem wprawy ;)

Napisano

Fajne masz te koleżanki, ja mam ich za mało , zeby je rysować..raptem 3 :D

Napisano

świetne!

Moja faworytka to koleżanka przedostatnia.

Wszystkie robiłeś z fotek, czy coś na żywca?

Napisano

Ooo... na topick trafilem przypadkiem (nie zjamuje sie 2d dlatego fora odnosnie 3d tylko przegladam) a tu dwaj Ostrowiacy :DDD Pozdrawiam

Aby nie bylo offtopick: fajne prace :)