Jump to content

Featured Replies

Posted

Postanowilem sobie zrobic miska...zblizaja sie walentynki wiec pomyslalem ze bedzie to fajny dodatek do prezentu dla dziewczyny:)

Tylko mam problem bo nie wiem jak stworzyc jakies realne futerko dla misia... mozecie mi pomoc? moze jakis darmowy plugin zalatwi sprawe? Aha laczenia poszczegolnych konczyn jeszcze poprawie...

POZDRAWIAM

• Replies 29
  • Views 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jak sie włancza te pluginy??

a zainstalowałes ?? po prawej koło renderingu masz menu i tam wszycho jest ;)

chcesz podarowac dziewczynie misia z urwana glowa? co za swiat.

na stronie ornatrixa sa tutki do tego. bo tego nie wytlumaczy sie w dwoch slowach jak go wlaczyc.

mysle ze troche kanciasty ten mis, szczegolnie tam gdzie te lapki takie splaszczone, zrobilabym je bardziej okragle, a caly mis zeby byl troche bardziej flapciaty.

• Author

Spokojnie... to jest mis in working:P Anno C wszystko bedzie...powoli... narazie sie ucze:) i tak nie mam pojecia czy go skoncze...ale z wasza pomoca, kto wie?:)

A o to co zrobilem... nozki jeszcze poprawie...chociaz jak sie nalozy futerko to i tak tego nie bedzie widac:P

POZDRAWIAM

• Author

Malutki Update:) za zadne skarby nie potrafie sobie poradzic z futerkiem w Onatrix:P

Podoba sie wam ten mic?

I jeszcze siatka:)

niewiem ale ta czapka jakoś dziwnie leży na głowie

za zadne skarby nie potrafie sobie poradzic z futerkiem w Onatrix:P
Powiedz czego nie możesz zrobić to coś poradze... też w tym siedziałem ostatnio

A mic mi sie podoba, nawet jako prezent na walentynki

• Author

Dzieki Chammer mam problem bo nie wiem jak nalozyc inny rodzaj futerka na poligony imitujace stopki:)i uszka...a i dlaczego futerko na brzuszku mi sie nie renderuje z innymi? bo gdy jesy isolated to wszystko pieknie...brzuszka tylko pozazdroscic:) a jak renderuje cala scene to juz futerko sie nie renderuje...:(

a To jest to co zrobilem do tej pory:) Kapelusz mi sie zepsul wiec go OUT:P

Juz Mi Komp nie wyrabia po dodaniu futerka:( a przeciez nie jest taki zly...

Pozdrawiam

z stopkami i uszkami to bym dodał jako osobne obiekty(attach je:P) i na nie nałożył teksture... inny pomysł do głowy jakoś mi nie przychodzi narazie do głowy

A ten brzuszek... nie miałem jeszcze takiego problemu więc nie wiem jak go rozwiązać, niestety... :(

Ale to futerko mi sie nie podoba... nie widać wogole oczu:P Daj jaśniejsze.

• Author

Zmienilem futerko... widac juz troche oczy:) nad swiatlem popracuje ale na koncu:) Moze mi ktos powiedziec dlaczego czasem niebieska "skora" misia przeswituje przez futerko a czasem nie?:)

Eh ja proboje w maxie od miesiaca i jeszcze nie mam pomyslu jak zazcac cos takiego modelowac :D Mis fajny

Eh ja proboje w maxie od miesiaca i jeszcze nie mam pomyslu jak zazcac cos takiego modelowac :D Mis fajny
bo ty nie masz próbować ;) ty masz masz modelować ile tylko sił :D
  • Author

Drab wez jakikolwiek tutor i wal do przodu... a w maxie siedze juz z rok tylko ze siedze tak raz na pol roku bo mi sie odechciawa a potem znow mam ochote:)

• Author

Tyle zrobilem .... ale nie mam pojecia co z ta skora z 1500 root zwiekszylem na 3000 i nadal to samo:(

Po 30 min mam to... oczywiscie poprawie jeszcze ten napis aby bardziej pasowal do serduszek...macie moze jakis pomysl na scene?:)

a ja mam do ciebie pytanie. gdzie znalazles tutki do ornatrixa bo te na srtonie nie bardzo daja sie lubiec

mysle ze te wlosy sie za bardzo blyszcza, powinno byc bardziej miekko i pluszowo.

• Author

Ops nie chcacy wykasowalem czyjs post... przepraszam:)

To chyba bedee konczyc te prace:) bo mi sie oninatrix konczy:P macie moze jakis pomysl na tlo? moze czarne? Aha mam jeszcze pytanie... w jakiej rodzielczosci jest zdjecie takie normalne 15cmX13cm? to znaczy ile ma dpi bo nie wiem jak mam renderowac a chcialbym to w ramke wlozyc:) Bede musial jeszcze nad swiatlem popracowac... ale to juz pikus:)

PS. Bedzie to moja pierwsza ukonczona praca w maxie:) Jednak kochana kobieta potrafi zmobilizowac do pracy;)

Pozdrawiam

Ps. nie zwracajcie uwagi na lewy gorny rog - przerwany rendering i na "lysosc" misi bo nad tym siedzialem i nie mam pojecia co i jak:)

• Author

No coz... niestety prace nad projektem zakonczyly sie z przyczyn wyzszych... nie wiem dlaczego ale nie otwiera mi sie plik:( takze nie bedzie dodatku do prezentu...i nie bedzie tez pierwszej ukonczonej pracy w 3Ds MAXie:( Ehh...

• Author

Juz Probowalem wszystkiego... jak go uruchamiam to tak jakby nic sie nie dzialo...eh... w autoback jestem na poczatku tej sceny i nie chce mi sie zreszta onatrix sie skonczyl:P