curka Napisano 31 Styczeń 2005 Napisano 31 Styczeń 2005 ladnie tylko dlaczego tak skromnie?ja tez lubie minimalizm,ale tu jest jednak troszke za malo... dorob do tego jakies fajne wnetrze i bedzie super :)
Vorek Napisano 31 Styczeń 2005 Napisano 31 Styczeń 2005 bardzo fajne kolorki :) Zbyt ostre krawędzie, zaokrąglij je troche, no i popraw temat na zgodny z regulaminem :-)
polka dot Napisano 3 Luty 2005 Napisano 3 Luty 2005 dobre naprawde świetne ile robiłeś? a ile ma poly? wiesz, ze zadbasz o jakies materialy lepsze i ladne oswietlenie to nie znaczy odrazu ze trzy cylindry beda super pracą.. wez sie postaraj o jakies detale bo az przykro patrzec pozdro ;>
ldv_kzn Napisano 20 Lipiec 2005 Napisano 20 Lipiec 2005 Eno fajna praca przypomina mi o domku...szkoda ze mi silke zamkneli-remont raczka nie powina byc podziurkowana w swiateczke zeby sie reka nie slizgala?
JohnZi Napisano 21 Lipiec 2005 Napisano 21 Lipiec 2005 no to jakies przegiecie, wszyscy slodza jakby niewiadomo co to bylo, ehhh
fidelpatcha Napisano 21 Lipiec 2005 Napisano 21 Lipiec 2005 A mnie sie nie podoba - materiały takie sobie modelowania w zasadzie brak... Gdyby chociaż jakiekolwiek zużycie... rysy, wyszczerbienia. Sam nie śmigam w maksiu ale takie coś...
MOTHMAN Napisano 21 Lipiec 2005 Napisano 21 Lipiec 2005 raczka nie powina byc podziurkowana w swiateczke zeby sie reka nie slizgala? ... radełkowana :] A praca zawala forum :/
Lukasz_D Napisano 21 Lipiec 2005 Autor Napisano 21 Lipiec 2005 Stary - to moja pierwsza praca - gdzie wogole ten post znalazłes ?? :):):):)
Rekomendowane odpowiedzi