BRS Napisano 3 Luty 2005 Napisano 3 Luty 2005 to moj pierwszy wiec czekam na rozsadna krytyke:P Pomijajaca fakt beznadziejnej kolderki ktorej nie chce mi se dlubac.
DraB Napisano 3 Luty 2005 Napisano 3 Luty 2005 Hmm Daj więkaszy render. Mi sei podoba światło ale nie jestem specem :>
Gheed Napisano 3 Luty 2005 Napisano 3 Luty 2005 Nie podoba mi się (a rzadko mi się to zdarza). Bardzo sterylne pomieszczenie.
MichalNowak Napisano 3 Luty 2005 Napisano 3 Luty 2005 Witam Jak dla mnie, wielka nie wykorzystana przestrzeń, można było jakiś dywanik położyć, jakąś lampę postawić albo powiesić cokolwiek na ścianie. PUSTO, dodatkowo taki kadr [szeroki, obejmuje dużo, ale nic nie ma prócz łóżka], dają nie za ciekawy efekt. Scena jest oświetlona jakoś wybitnie interesująco, masz jakieś dziwne ciemne miejsca na suficie. Daj większy render, powiedz ile to się liczyło i na czym robiłeś, zmień kadr i będzie dobrze.
polka dot Napisano 3 Luty 2005 Napisano 3 Luty 2005 hmm nienajgorzej ;) ale dlaczego tak jasno na suficie troche jak 2d wyglada ;>
BRS Napisano 3 Luty 2005 Autor Napisano 3 Luty 2005 hmm nienajgorzej ;) ale dlaczego tak jasno na suficie troche jak 2d wyglada ;> Jaka wkaladka prosto z maxa!!! A pokoik jest pusty bo jest. nie lubie jak sie za durzo dzieje bo rozprasza atmosfere. Kwestia gustu (chyba)
curka Napisano 3 Luty 2005 Napisano 3 Luty 2005 ogolnie mi sie podoba, tylko render maly (a to utrudnia dostrzezenie bledow :))
Marcin Napisano 3 Luty 2005 Napisano 3 Luty 2005 hmm strasznie mułowate kolory ... cień wskazuje na to ze nie jest to zachod slonca wiec czemu tak ciemno ? bug obok framugi okna ... dziwne to oswietlenie ... w sumie sypialnia wiec zasnąc mozna ...
polka dot Napisano 3 Luty 2005 Napisano 3 Luty 2005 bardzo szkoda ze drewno nie odbija, moze to by poprawilo efekt ;>
Gość raminez Napisano 3 Luty 2005 Napisano 3 Luty 2005 pokoik troszke menancholijny ...niepodoba mi sie tylko 2 elementy na stoliku przed lozkiem ...i ta tekstura na plazmie mogloby jej niebyc ...pozdro
Master Kiełbaster Napisano 4 Luty 2005 Napisano 4 Luty 2005 na miniaturce fajne, na większym renderze brakuje szczegułów
KaeMS Napisano 4 Luty 2005 Napisano 4 Luty 2005 Pokoik , calkiem , calkiem . Poza powyzszymi uwagami mocniej zaakcentuje zagospodarowanie przestrzeni - dorzucilbym jakas niewysoka ale dluga komode pod oknem.
acre117 Napisano 4 Luty 2005 Napisano 4 Luty 2005 Pokoik nawet fajny troche pusto jest:> Podłoga ładniej by wyglądała jakby się w niej odbijało to wszystko:] I jeszcze na teksturze drewna widać łączenie.
soshka.cg Napisano 5 Luty 2005 Napisano 5 Luty 2005 ciekawa sprawa - mimo swej prostoty i pustej niewykorzystanej przestrzeni pokoik wydaje mi się przyjemny i ciepły - i za to masz duży +
Gość Bad Moon Napisano 10 Luty 2005 Napisano 10 Luty 2005 przypomina mi pewną scenę z filmu Equilibrium
Gość Bad Moon Napisano 10 Luty 2005 Napisano 10 Luty 2005 przypomina mi pewną scenę z filmu Equilibrium
Rekomendowane odpowiedzi