Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

jak w temacie - lampy na szybko. zrobilam na 3dtotal, ale postanowilam wystawic sie na krytyke rodakow rowniez :)

lampa retro wg wlasnego pomyslu :)

pozdrawiam

edit: jeszcze sztuka, inna od pozostalych. wiem,ze w kazdej sa niedociagniecia, ale modelowanie na czas to dla mnie nowosc. w kazdym razie wyciagam wnioski na przyszlosc :)

pozdro i zabieram sie do nauki(niestety nie modelowania...)

;]

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

pierwsza - zwykla lampka, przyjemna ;) ale na gorze cyba nie powinno byc tak okraglo - te dwa cycki powinny sie spotykac z czubkiem pod ostrym kątem a nie zlewac sie z nim ale moge nie miec racji ;) nie umie sie wyslowic po tygodniu szkoly

druga fajna, w moich klimatach :D powiedz, jak zrobilas ten renderek w lewym gornym rogu?

pozdro

Napisano
  • Autor

kome, no to klimaty czujemy podobne :) baardzo przepadam za retro. przy okazji szukania inspiracji znalazlam http://www.classic-modern.co.uk - naprawde przyjemne rzeczy.

a to w lewym gornym rogu to nic innego jak siatka z widoku perspective (ja uzywam skryptu capture viewport,ale moze byc po prostu printscreen) i costam pomajstrowalam w fotoszopie,zeby do calosci dokleic.i tyle,zaden render.

a co do pierwszej lampki to chyba masz racje,ze za okraglo,ale to wyscig z czasem i traktuje to jako cwiczenie, wiec nie bede juz raczej poprawiac.

dzieki za komentarz i pozdro :]

Napisano

Nom od najpopularniejszego modelu lampek massive, sie troche różni :) lempka retro gites, szkoda tylko ze "powiększenia" w kołkach na dole nie są powiększone.. :)

Napisano

hm :) kul

jak bedziesz robic screenshoty siatki to nacis sobie " J" - znikna te ramki wokol obiektow

co do lampek to retro najbardziej mi sie podoba

Napisano

mi sie najbardziej podoba old school lampka, lubie takie starocie, jedyne co to te paski zdaja sie nie zbiegac w srodku tak jak powinny, ale to moze byc na wskutek interferencji, trudno powiedziec.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności