Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wybacz ale jakos nie znajduje w tych pracach niczego, co mogloby mi sie podobac. Tragiczna jakosc materialow / textur, fatalne oswietlenie - az sie prosi subtelne indirect illumination! no i to co wylatuje z tej butli, wyglada obrzydliwie jak żygi. Calosci dopelnia maksymalnie skopana kompozycja, panuje totalny chaos i nie ma na czym zawiesic oka. Sorry ze tak krytycznie, ale ogladajac Twoje rysunki bylem pewien ze zobacze tutaj rownie swietnie wykonane pracki.

pozdr

Marek

Napisano

a tak jeszcze martwa natura to chyba bez zadnej dynamiki ma byc? nie wiem tak mi sie kojazy, a tutaj cos wytryskijace z butelki robi kompletny haos, dwa to textury ;d trzy swiatlo.. zreszta nie bede sie powtarzal;) przynajmniej modele sa wmiare ok chba ;)

Napisano

....hmm dopisuje sie do poprzednikow...slabe oswietlenie....ta woda troche Ci nie wyszla....no ale wybaczam ze to ta PIERWSZA:]

pozdr[piwo]

Napisano

Stary swietna pracka mis ie podoba , błedy są niewielkie i nie warto ich porpawiac bo czasmi bledy dodają uroku jezlei nie sa wychwytywane ich brak powoduje perfekcje i samozachwyt ,a to z koleji prowadzi do ...... wlasniee wiec ja sie ciesze ze ci cos takiego udało sie stworzyc ;)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności