Napisano 24 Kwiecień 200321 l Wybacz ale jakos nie znajduje w tych pracach niczego, co mogloby mi sie podobac. Tragiczna jakosc materialow / textur, fatalne oswietlenie - az sie prosi subtelne indirect illumination! no i to co wylatuje z tej butli, wyglada obrzydliwie jak żygi. Calosci dopelnia maksymalnie skopana kompozycja, panuje totalny chaos i nie ma na czym zawiesic oka. Sorry ze tak krytycznie, ale ogladajac Twoje rysunki bylem pewien ze zobacze tutaj rownie swietnie wykonane pracki. pozdr Marek
Napisano 24 Kwiecień 200321 l a tak jeszcze martwa natura to chyba bez zadnej dynamiki ma byc? nie wiem tak mi sie kojazy, a tutaj cos wytryskijace z butelki robi kompletny haos, dwa to textury ;d trzy swiatlo.. zreszta nie bede sie powtarzal;) przynajmniej modele sa wmiare ok chba ;)
Napisano 24 Kwiecień 200321 l no troszke dziwnie wygląda to cos co sie wylewa pod takim cisnieniem z butelki ale ogolnie mi sie nawet podoba [piwo]
Napisano 24 Kwiecień 200321 l ....hmm dopisuje sie do poprzednikow...slabe oswietlenie....ta woda troche Ci nie wyszla....no ale wybaczam ze to ta PIERWSZA:] pozdr[piwo]
Napisano 28 Kwiecień 200321 l Autor dZIĘKI ZA OPINIE - te pozytywne jka i (a w szczególności) za te negatywne:) Podstaram sie to poprawić, jak znajdę wolną chwilkę.
Napisano 30 Kwiecień 200321 l Stary swietna pracka mis ie podoba , błedy są niewielkie i nie warto ich porpawiac bo czasmi bledy dodają uroku jezlei nie sa wychwytywane ich brak powoduje perfekcje i samozachwyt ,a to z koleji prowadzi do ...... wlasniee wiec ja sie ciesze ze ci cos takiego udało sie stworzyc ;)