Morfeusz Napisano 8 Luty 2005 Share Napisano 8 Luty 2005 Czesc wszystkim , zapewne mnie nie znacie jestem nowy na tym forum, chce siee wam jak najlepiej zaprezentowac i z mam nadzieje ze z pomoca przyjdzie mi wlasnie modelowany przezemnie porszak(porsche carrera), ponizej zamieszczam rezultat 25 gozinnej pracy, mam nadzieje ze wam sie spodoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 8 Luty 2005 Share Napisano 8 Luty 2005 No to witam na forum - modelik łądny ;) widze ze ktos będzie miał konkurencje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 9 Luty 2005 Share Napisano 9 Luty 2005 Marfeusz -> zmień temat na zgodny z regulaminem i zapoznaj się z nim http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 9 Luty 2005 Share Napisano 9 Luty 2005 nie ktos:) tylko sama Panna Pusik:) powodzenia:) jak narazie calkiem niezle:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 9 Luty 2005 Share Napisano 9 Luty 2005 panna pussik już chyba dawno przestała istnieć jeśli chodzi o grafike na tym forum.... Model bardzo ładnie się zapowiada czekam na more.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seo000 Napisano 9 Luty 2005 Share Napisano 9 Luty 2005 Lubie tego typu auta, ale czy 25 godzin na to karoserie to nie za dużo, no chyba że zrobiłeś coś jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 Seo000--> na nic nie jest za duzo nie liczy sie czas tylko efekt ja wolalbym robic miesiac karoserie ale zeby nie miala zadnych bugow i zeby byla idealnie prosta;);) modelik niczego sobie choc widac ze to dopiero zarys sylwetki;);) ps ja tez robie carrere gt.....:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr0cK Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 echh...kolejny smamochod...:) a tak po za tym to ladna linia... pokaz siateczke :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morfeusz Napisano 10 Luty 2005 Autor Share Napisano 10 Luty 2005 Dzieki za liczne komentarze, umieszczam siateczke , aczkolwiek stara z przed dwuch dni bo ostatnio bylem zajetym czyms innym ,a le samochodzik dalej pomalutku sie modeluje , niedlugo beda nastepne updatey. Dla zainteresowanych ten sam watek prowadze u przyjaciol z zagranicy, dokladnie mozana go zanalezc na forum www.3dkingdom.org ten sam nik co na tutejszym forum. -Edycja- Zamieszczam dodatkowe screenshoty tylu samochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morfeusz Napisano 10 Luty 2005 Autor Share Napisano 10 Luty 2005 Dzieki za liczne komentarze, umieszczam siateczke , aczkolwiek stara z przed dwuch dni bo ostatnio bylem zajetym czyms innym ,a le samochodzik dalej pomalutku sie modeluje , niedlugo beda nastepne updatey. Dla zainteresowanych ten sam watek prowadze u przyjaciol z zagranicy, dokladnie mozana go zanalezc na forum www.3dkingdom.org ten sam nik co na tutejszym forum. -Edycja- Zamieszczam dodatkowe screenshoty tylu samochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morfeusz Napisano 30 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2005 Witam wszystkich, juz dawno mnie tu nie bylo, ale zaczely sie wakacje i spowrotem moge wrocic do tego projektu. Ponizej umieszczam troche renderow i screenow. Mile widziane komentarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 1 Lipiec 2005 Share Napisano 1 Lipiec 2005 Wróciłeś, to teraz bierz się do roboty, bo fajnie się zapowiadało, a przy okazji to będzie też cały interior? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Lipiec 2005 Share Napisano 1 Lipiec 2005 mogles dac odwrotnie siatke miniaturke a rendery normalne :D a z tej pozycji bardzo ladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morfeusz Napisano 1 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2005 Dzieki za komentarze. A tu drobny progresik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 1 Lipiec 2005 Share Napisano 1 Lipiec 2005 o dżizys ..... zmień bierznik opony bo wygląda jak od 20 letniego samochodu terenowego :] a pozatym całkiem ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Lipiec 2005 Share Napisano 1 Lipiec 2005 heehee no z tym bieznikiem to racja :D aha i masz krzywe przednie nadkole tam gdzie jest szczelina pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Lipiec 2005 Share Napisano 2 Lipiec 2005 człowieku gdzieś ty sie podziewał :] ?? co do modeliku to coś z tym przednim zderzakiem jest nie tak (patrz render) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Lipiec 2005 Share Napisano 2 Lipiec 2005 hindi :D jesli chodzi ci o zderzak lekko z boku to tak powinno byc w carrera wiec to nie bug tylko prawda:) pzdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 2 Lipiec 2005 Share Napisano 2 Lipiec 2005 Model całkiem niezły tylko musisz zmienić ten bierznik, fajna felga:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morfeusz Napisano 3 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2005 Dodałem pare szczegółów. Mam pytanie, czy tylne koło jest większe od przedniegoi bo jakos niemoge zabardzo dojrzec, a wydaje mi sie że jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Lipiec 2005 Share Napisano 3 Lipiec 2005 ja mam prosbe moglbys pokazac siatke swiatla tylniego jesli to modeling:D:D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 3 Lipiec 2005 Share Napisano 3 Lipiec 2005 Hmm chyba trochę za mało wysunięte te koła ;) Ale model ogólnie super :D czekam na wersję z lakierem ;) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morfeusz Napisano 3 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2005 Cezsc. Dzieki za komentarze. Ponizej zamieszczam pare renderkow, oraz obiecana siatka tylnego swiatla. Z roztawienie kół, oraz stwierdziłem jednak ze tylne kolo jest wieksze od przedniego w zwiazku z czym je powiekszylem. Poprawilem jeszce kilka drobnych elementow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 4 Lipiec 2005 Share Napisano 4 Lipiec 2005 Ciekawi mnie jak zrobiłeś te tylne światła? :o Bo wyglądają ładnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Lipiec 2005 Share Napisano 4 Lipiec 2005 KamillM--> jak dobrze widze to zrobile je booleamem prawda?? zrobil ksztalt swiatla dal ms pozniej zrobile te otqwoey(nowy obiekt) skopiowal go i dal booleam nawet po siatce mozna to zauwazyc i wlasnie o to mi chodzilo morfeuszciekawy bylem czy to naprawde modelowales czy robiles booleamem bo normalnie recznie modelowac to to mozna sie tylko pochlastac:D:D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morfeusz Napisano 4 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2005 Tak to bylo boolean ale z funkcja split, a potem uzylem modyfikatora bridge do polą czenia powstalych otworow. Ponizej maly progresik model swiatla przedniego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi