nielot007 Napisano 4 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2005 drab hehe dzieki:D darcon & blood-->spoko spoko;) ja wiem ze krzczki proporcje itp sa do bani ale to teraz nie chdzi o to mialem (chcialem) pokazac jak to mniejwiecej bedzie wygladac:D ja wam powiem ze sam sie troche usmialem ale ja sobie to wyobrazam jak bedzie to wygladac!! mam nadzieje ze sie uda:D rumun--> moge zadac pytanie czemu akurat od 3 miesiecy:D?? ale i tak dzieki :D postepy sa postepami a praca (matura) czeka;) dzieki za posty pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2005 Witam!! co myslicie o kadrze?? i pytanie jak zrobic efekt jakby one jechaly?? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 no przede wszystkim jak samochod jedzies to mu sie kola kreca :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 dać motion blur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 5 Kwiecień 2005 Share Napisano 5 Kwiecień 2005 Po pierwsze kadr mi nie lezy(otoczenie tez) :/ proponuje je postawic nad jakas skarpa(MI 2 Wiesz ten moment z Porsche i TT)w Ameryce polnocnej, utrzymaj klimat w kolorze pomaranczowym i niebieskim. A efekt samej jazdy to... hmm.. ladny kadr duzo zrobi i ustawienie samochodow tez(na tym twoim wyglada to nie naturalnie). No i motion blur tez jest potrzebny(w realnym swiecie to zalezy od czasu naswietlania kliszy), zreszta obejrzyj sobie zdjecia jak to wyglada naprawde,w zasadzie to cala zabawa polega na obserwowaniu prawdziwego swiata :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 5 Kwiecień 2005 Share Napisano 5 Kwiecień 2005 i pytanie jak zrobic efekt jakby one jechaly?? Wymodeluj silnik ;). Dodaj motion blur. Bardzo fajna pracka z motion blurem jest w Zlotej Galerii. Jakies Lamborgini bodajze :P. Popatrz tam :). Pzdr :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpshinoda Napisano 5 Kwiecień 2005 Share Napisano 5 Kwiecień 2005 nieźle to sobie nielot wykombinowałeś, dobra scenka tylko że jakoś jakaś nie ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2005 witam!! wiem ze to co teraz daje jest do d.....:D ale... ok niewazne jak macie jakies zdjecia z scenaka cos w tym stylu (jakies pojazdy "poruszajace" sie ;) po ulicy szosie itp) to dawajcie moga to byc bardzoooo rozne z gory dzieki!! ale ja juz widze ze to bedzie ciezka przerawa duzo ciezsza niz sam modeling (ktory jeszcze nie jest skonczony) nie nawidze bo nie umiem robic textur i rendering !! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 5 Kwiecień 2005 Share Napisano 5 Kwiecień 2005 teraz ta opona lepsza :D no ale ta scenka rzeczywiscie do dupy ;> moglbys chociaz szersza i prostsza droge zrobic bo po takich zakretach scigaja sie z predkoscia 20km/h.. wogole jakos to wszystko nie pasuje.. moze jakis tor.. moze byloby to lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 5 Kwiecień 2005 Share Napisano 5 Kwiecień 2005 obrazek z 3dtotal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2005 hehehe kome:D no racja dawajcie jakies pomysly pozniej "gora" je rozpatrzy i wybierze;);) dzieki za porady i dawac ich wiecej!!!!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpshinoda Napisano 6 Kwiecień 2005 Share Napisano 6 Kwiecień 2005 nawet w złotej galerii chyba albo w zwykłej galerii na max3d.pl jest fajny mustang, albo ferrari na torze wyścigowym pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 Ja odnośnie środka pojazdu :) Może się przyda http://www.3dfinlay.net/gallery/album91/cGT_bw?full=1 , ale pewno z nich korzystałeś :). Jak cosik to usune :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2005 dzieki bubu ale wlasnie z nich korzystalem:D jeszcze raz dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 Tutaj znalazłem na smcars coś na temat twojego brum bruma (duzo detali ) jak jeszcze nie widziałeś to prosze :D może się przyda http://botzelmann.cybton.com/cgt/cgt.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2005 oh madaf****** :) super wielkie dzieki Bubu!!!!!!!! jeszcze raz wielkie dzieki!!!!!!!!!!!!!!!!!! super link pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 Hehe spoko nie ma sprawy :D Jak jeszcze na coś się natkne to dożuce ;) Nietypowy zbieg okoliczności ??? ;P Szukam jakiegoś środka do swoejgo bruma a tu PORScHE heh ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 No to jak już tu jestem to http://www.pictures-of-cars.com/Porsche-Carrera-GT-more.htm no i to http://www.pictures-of-cars.com/Porsche-Carrera-GT-more.htm a tu chyba jakiś test filmik trzeba się zaejestrować ;) http://www.racingflix.com/getvideo.asp?v=874&p=6 ;P;P;P POZDRO I DO ROBOTY ;);););) a co do modelu to ładny ;) edit:http://motortrend.com/features/consumer/112_0401_porsche/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpshinoda Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 bubu jest jak encyklopedia, 1000 odpowiedzi na jedno pytanie :) człowiek orkiestra, zrobi wszystko :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gralov Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 Jak bym zrobił to tak jak ty to bym się bardzo cieszył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi