pazzi Napisano 6 Maj 2003 Autor Share Napisano 6 Maj 2003 dzięki Wszystkim za komentarze!...mam przerwę między zajęciami więc korzystam.... boms, z bump ale raczej zrezygnuję..... a to co widzisz to raczej ślady po pędzlu bo zbliżenia robiłam jeszcze bez bump\'a.... Do zobaczenia wieczorem! [papapa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mistic Gohan Napisano 6 Maj 2003 Share Napisano 6 Maj 2003 bardzo ładnie, ciekawa textura, tylko moze przyczepilbym sie ze troche za różowa, pobawilbym sie jeszcze balansem kolorów w PhotoPaincie(Shopie jak wolisz) Elfica/Trollica to chyba troszke bardziej szarawa mogla by byc.. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 6 Maj 2003 Share Napisano 6 Maj 2003 No niewiem mi taka texturka bardzo sie podoba... Pazzi chcesz dodac tej postaci jakies wlosy czy raczej nie? Proponował bym takie siwo-bląd, rzadkie i wypadające, tak żeby wygladalo ze kiedys byla piekna elfka, a teraz wyniszczona jakoms choroba czy czym tam umiera... Sory ze sie wtracam poprostu ja to tak widze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 6 Maj 2003 Share Napisano 6 Maj 2003 ...ja chce renderów !! !! !! pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 6 Maj 2003 Autor Share Napisano 6 Maj 2003 boowa, naprawdę mi przykro ale dziś muszę zająć się studiami:( ...ale i tak czuwam nad Wami! co widać![mruga] chyba już dziś nic nie zrobię..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 6 Maj 2003 Share Napisano 6 Maj 2003 Aspa cię dręczy? ;)... dobra - postudiuj, poczekam....[winko] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 6 Maj 2003 Autor Share Napisano 6 Maj 2003 chyba ASP!![mruga] powodzenia dziś dla Ciebie i innych, którzy zajrzą tu aby zobaczyć to co wczoraj!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 6 Maj 2003 Autor Share Napisano 6 Maj 2003 a może nr. gg? ...to może sobie oderwę się od anatomi i cosik zapytam?!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 8 Maj 2003 Autor Share Napisano 8 Maj 2003 a oto co się stało z elficą kiedy ją troszkę zaniedbałam: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 8 Maj 2003 Autor Share Napisano 8 Maj 2003 obiecuję,......niebawem wróci do swojej poprzedniej postaci i \"postawi\" krok dalej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 8 Maj 2003 Autor Share Napisano 8 Maj 2003 to jest noga chciałabym rozłożyć siatkę; widzicie to w UNWARPIE...... i mam prośbę!: czy ktoś mógłby mi pomóc? jak rozłożyć to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conq Napisano 8 Maj 2003 Share Napisano 8 Maj 2003 Wiesz Pazzi, od początku śledzę twoje postępy i muszę powiedzieć że bardzo mi się podoba twoja praca. Sam pomysł jest niewątpliwie interesujący, a texturki bardzo nowatorskie :) W tym unwarpie tam na pasku jest taka zakładka mapping (domyslam się że masz maxa 5). Z listy wybierz normal mapping, a następnie któryś z możliwych opcji, tą przy której będzie ci się najwygodniej mapować [mruga] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 8 Maj 2003 Autor Share Napisano 8 Maj 2003 [jupi][jupi][jupi][jupi][jupi][jupi][jupi][jupi] .........oto moja radość!............ UDA SIĘ?! postrofki dla Wszystkich MAXiarzy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 9 Maj 2003 Share Napisano 9 Maj 2003 moze cos pokazesz? jestem ciekaw jak sie udalo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 12 Maj 2003 Autor Share Napisano 12 Maj 2003 ...pracuję nad texturą i myślę żeby trochę zmienić atmosferę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 12 Maj 2003 Share Napisano 12 Maj 2003 hmm...no zobaczymy co wymodzisz :D ja jestem dobrej mysli...:D Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 13 Maj 2003 Autor Share Napisano 13 Maj 2003 kolejna twarz ale tym razem nieskończona.... zastanawiam się czy nie zrobić ciemnej z bardzo wypracowanym obszarem na twarzy będącym czymś w rodzaju malowidła na skórze...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 13 Maj 2003 Autor Share Napisano 13 Maj 2003 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 13 Maj 2003 Autor Share Napisano 13 Maj 2003 Oczywiście ciało nie pozostanie z tworzywa sztucznego. Pozdrawiam Wszyskich bitwowiczów... ...a dziś już DOBRANOC![papapa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 13 Maj 2003 Share Napisano 13 Maj 2003 pikne tylko teraz nie pasuja mi do tego modelu oczy :D ale reszta jest jak najbardziej poprawna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 13 Maj 2003 Share Napisano 13 Maj 2003 ale bedziesz miala jazde z wydobyciem szczegolow - ba trudno bedzie ci ja oswietlic :) ale no coz nei wszystko jest latwe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 13 Maj 2003 Share Napisano 13 Maj 2003 dla mnie Bomba...ta Elfka wchodzi teraz w maksymalny mroczny klimat..Elfy nocy itd....barzdo mi się podob aadobór tych kolorów..i ten Tatuaż ..ja wymiękam(gratuluję znakomitego wyczucia...) pozdrawiam [jupi] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 13 Maj 2003 Share Napisano 13 Maj 2003 Nie no tu jest efekt zabujczy , wrecz wymiatający hehe , fajnei to wyglada , hmm jak zrobiełś mu to pod okiem hehe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 13 Maj 2003 Autor Share Napisano 13 Maj 2003 SID, ZROBIŁEM mu to nakładając kawałki zdjęcia obok siebie...... Dzięki za komentazre![mruga] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mistic Gohan Napisano 13 Maj 2003 Share Napisano 13 Maj 2003 pazzi zawsze wiedziałem że na jednym z poziomów tej podświadomości jesteś mężczyzną,... może to echo świadomości zbiorowej całej ludzkości albo tylko wspomnienie poprzednich żyć po reinkarnacji którą odbyłaś jakkolwiek ciekaw jestem czy ten byt podlega twojej świadomości czy pozostaje w sferze nieświadomości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 13 Maj 2003 Share Napisano 13 Maj 2003 odcinając sie od burzy na temat Twej płci pazzi - chcem powiedzieć, że cały czas mnie zadziwiasz teksturami...... poprostu Art pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 14 Maj 2003 Autor Share Napisano 14 Maj 2003 Dziękuję Wam za komentarze! Dziś pragnę oficjalne zgłosić swoje zawieszenie pracy! Nie ukończę tej postaci do końca bitwy ! POZDRAWIAM I ŻYCZĘ WSZYSTKIM: Koleżance i Kolegom powodzenia we własnych bitwach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 14 Maj 2003 Share Napisano 14 Maj 2003 mog tylko powiedzieć - SZKODA bo fajnie się zapowiadało i włożyłaś w ta prace kawał dobrej roboty - nie tylko rzemieślniczej ale też artystycznej....... ...niestety każdy ma swoje powody pozdrawiam[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 14 Maj 2003 Share Napisano 14 Maj 2003 model naprawde robi kolosalne wrażenie, i ubolewam nad faktem, iż nie skończysz go na bitwę. :( . Aczkolwiek wierzę iż wkrótce będziemy mogli ujrzeć go w całej okazałości, z teksturkami i myślę w jakiejś scenie. pozdrawiam i powodzenia w dalszej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 15 Maj 2003 Share Napisano 15 Maj 2003 Pazzi no co ty nie odchodź..a przynajmniej rób i modelujj teksturuj, na tyle na i le czas Ci pozwala..ale nie odłączaj się jeszce ..zawsze można sięodłączyć1 godz przed terminem.. trzymaj się, a ja będętrzymać kciuki.. jesteśmy z Tobą...[spox] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mistic Gohan Napisano 16 Maj 2003 Share Napisano 16 Maj 2003 no ja cie pazzi rozumiem , ze przerywasz bo ja tez to robię, ale może da się jeszcze troszkę podciągnąć twoją Elfice/Trollice, jestes w znacznie bardziej zaawansowanym stadium modelowania niż ja z moim Bagniaqiem, więc podobnie jak SiThLoRd tak i Mistyczny Gohan i jego wierny pies Bagniaq pragną zachęcić cie do nie porzucania pracy nad modelem, (choć zawsze mozesz dokończyć pozniej no nie ;) ? przeto więc EL Bagniaq\'o również skompletuje się po sesji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zom Napisano 19 Maj 2003 Share Napisano 19 Maj 2003 udalo mi sie dostac do srodka wiec postuje, wiem ze masz ogromnie duzo pracy, ale licze ze jeszcze zobacze nowe screny z ta demonica...fajosko wyglada jak z jakis mokradel albo starego zawilgoconego zamku albo statku kosmicznego(ta wersja na czarno) milo mi ogladac prace uzdolnionej i pracowitej kolezanki :)) hehe Pazzi jak dasz rade to pokaz jeszcze cos przed koncem . ale i tak jest super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 19 Maj 2003 Share Napisano 19 Maj 2003 Niestety, ziom, system wywalił mi wczoraj kilka razy maxa. Nie mam szans na moim kopie wyrwnderować kompletnego modelu z texturami. Tak mi przykro! ....przyznam, zależy mi bardzo.... może niedługo uda mi się poprawić kilka podzespołów kompa[mruga] Mam pytanie do moderatorów. BARDZO WAŻNE! : jak będę mogła kontynuować moją pracę w następnej bitwie? Loguję się na nowo i temam pozostaje ten sam? I NAJWAŻNIEJSZE: czy mogę zmienić początkową koncepcję, temat? tzn. chciałabym aby moja istota była kimś innym niż miała być na początku, aby była inaczej ustawiona i miała inny charakter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 19 Maj 2003 Autor Share Napisano 19 Maj 2003 przepraszam, post od Sith LORDA to mój post ! niezręcznie to zrobiłam bo skorzystałam z loginu Sith\'a...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 19 Maj 2003 Autor Share Napisano 19 Maj 2003 Niestety, ziom, system wywalił mi wczoraj kilka razy maxa. Nie mam szans na moim kopie wyrwnderować kompletnego modelu z texturami. Tak mi przykro! ....przyznam, zależy mi bardzo.... może niedługo uda mi się poprawić kilka podzespołów kompa Mam pytanie do moderatorów. BARDZO WAŻNE! : jak będę mogła kontynuować moją pracę w następnej bitwie? Loguję się na nowo i temam pozostaje ten sam? I NAJWAŻNIEJSZE: czy mogę zmienić początkową koncepcję, temat? tzn. chciałabym aby moja istota była kimś innym niż miała być na początku, aby była inaczej ustawiona i miała inny charakter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mistic Gohan Napisano 19 Maj 2003 Share Napisano 19 Maj 2003 no jak juz wspominałem coś tu jest u ciebie z tożsamością ... ;) PS ja sie wkurzyłem i w piątek wieczorem postanowiłem jakoś zakończyć bagniaq\'a. Zajęło to tylko jedną (nie całą oczywiście) nockę i jakiś tam efekt jest, no fakt, materiał dałem tak na odpieprz sie i żadnej textury , ale JEST! pobawie sie nim po sesji A teraz wracając do Ciebie, to też mogłabyś w sumie jakoś w jeden wieczór zrobić co trzeba , żeby oddać pracę, :) no chyba że nie chcesz tak robić i jak już coś oddajesz to w ostatecznej wersji ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 23 Maj 2003 Share Napisano 23 Maj 2003 pazzi...[uścisk] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi