zom Napisano 29 Kwiecień 2003 Share Napisano 29 Kwiecień 2003 cholera to jest sliczne PAZZI, no no nie zła z ciebie zawodniczka ... brawo. a ten brzuch i miedniczka rozwalają w ogole wyglada dosc demonicznie! fajosko apropos cyfrowych panienek koniecznie zobacz amazonsoul.com może warto powiękrzyć niektóre detale hehe ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mistic Gohan Napisano 29 Kwiecień 2003 Share Napisano 29 Kwiecień 2003 no wiesz pazzi? ta elfica/trollica miała mieć BRZYDKIE ciało a tym czasem wygląda całkiem całkiem..... coś tu oszukujesz.... ____________________________________________ ZOM,,, co do zdjecia , to chodziło mi o ta żabke.. ;) AHA ZOM i jeszzcze jedno... wpadlem na moment na to AMAZON.COM .... świetne modele i w ogóle całe scenki (krajobraz) o co tam chodzi?? co ta ma byc? przygotowania do jakiego filmu? gry? piknme to to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mistic Gohan Napisano 29 Kwiecień 2003 Share Napisano 29 Kwiecień 2003 ______________________ hej ZOM, co do amazon.com , to sie jednak nie moglem powstrzymac i juz przeczytalem info... ale świetny pomysł z taką stroną, i jakie wykonanie.. ah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 29 Kwiecień 2003 Share Napisano 29 Kwiecień 2003 troche za nisko zrobiles kolana ale anatomia kobieca jest ci do brze znana :) (prawdopodobnie przez ciagle masaze heheh) poprostu bomba - jestem pod wrazeniem - najlepsze kobiece cialo jakie widzialem tutaj na forum - (bez silikonowych piersi ehehheh) - brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 29 Kwiecień 2003 Share Napisano 29 Kwiecień 2003 Fajnie sie błyszczy na swiatełkach hehe , a co do postaci to jaka chyba ie formatowana jest co nie , no stopy to spoko kumam ale hmm nogi cos mi podpadają nie iwem czemu ?? ale moze tak ma byc :D powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 29 Kwiecień 2003 Share Napisano 29 Kwiecień 2003 pazzi :) w końcu znalazłem ciut czasu aby poczytać o Twojej bitwie i muszę przyznać, że jesteś jedną z niewielu osób, której praca jest cholernie namacalna. Należą Ci się gratulacje. Piekne ciałko (jeśli na wzór swojego robiłąś to podwójne gratulacje). Sorki, że nie odpisałem CI wcześniej za posty ale ten \"cyrk\" mnie ciut przerósł a pozatym miałem ciut roboty. Jak masz jakieś pytania to wal na U2U. Nie mogę się doczekać kontynuacji :) pozdrawiam [winko] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 29 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2003 boowa, cieszę się że podoba Ci się moja... praca, a to że wydaje się \"NAMACALNA\" to dla mnie duży sukces bo przecież to w końcu moja pierwsza postać... Jestem szczęśliwa że mogę u boku kilkudziesięciu facetów czegoś się nauczyć. Jeszcze wczoraj miałam zero pojęcia o nanoszeniu swojej tekstury na model, ........i tak mnie to jakoś wierciło od środka że musiałam spróbować! Łukasz, wielkie dzięki! To co udało mi się zrobić przesyłam ale myślę że to nie jest ostateczna wersja....chociaż trolica będzie miała twarz w takiej tonacji a ciało w podobnej ale o wiele ciemniejsze(chcę żeby łagodnie zmieniało swoją barwę i strukturę od góry do dołu). Proszę, jeżeli macie jakieś uwagi? Może zrobiłam coś nie4 świadomie i \"rzuca\" to się w oczy? Będę wdzięczna za wszelkie komentarze[mruga] PIERWSZY i dla porównania stary render: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 29 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2003 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 29 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2003 Uwaga! Dwa kolejne nie będą takie same. TEN to zwykła teksturka, którą przygotowałam, a następna.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 29 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2003 .... tu dodałam wax i bump..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 29 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2003 tu też wax i bump Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 29 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2003 acha, ....i taki detal ze zwykłą teksturką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaros Napisano 29 Kwiecień 2003 Share Napisano 29 Kwiecień 2003 Tekstura fajna, ale dla mnie wyglada jak rzezba, taka troche gipsowa jest; nie przypomina skory, nawet na umarlaku. Chyba, ze przyczyna zejscia byla zamiana w kamien (czy gips) [mruga] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 29 Kwiecień 2003 Share Napisano 29 Kwiecień 2003 pazzi. pazzi :D... ...pozwól mi zgadywać: namalowałaś teksturę ręcznie farbą na kartce w kratce? .. ;) bo na profilu widać jakby przebicia tej kratki :) proponuję Ci również poprawić górną wargę (co widać na profilu) bo jest ciut za płaska....i jeszcze ucho - nie wiem jaki był zamysł ale jego wewnętrzna część powinna być chyba stopiona z ciałem.... ... tyle propozycji poprawek... ... a teraz pozwól, że wyrażę zachwyt nad tą teksturą :) dla mnie bomba... jest artystyczna... cieszę się, że na siłę nie dążysz do realizmu a raczej traktujesz maxa jako formę zaawansowanej techniki rzeźbiarskiej... nie będę podlizywał się ale bardzo mi się podoba i faktura i kolorystyka pozdrawiam [winko] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajan21 Napisano 29 Kwiecień 2003 Share Napisano 29 Kwiecień 2003 \"Nie no kobieta mnie bije\" :) Wspaniała praca tekstura powala. Przede wszystkim tempo pracki jest oszałamiające. Ja chocbym nie wiem jak chciał to nie znajduje czasu żeby przy moim zombiaku tyle siedzieć. Pozdrowki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 29 Kwiecień 2003 Share Napisano 29 Kwiecień 2003 Pazzi po prostu jestem pod wrażeniem..żałujęże sam nie wpadlem na taki pomysł(tzn, na namalowanie teksturki...i o ile się zgodzisz to może jeszce spróbuję...ale to nic pewnego... w każdym razie mnie ztyka jak patrzę(genialnie Ci usta wyszły) [piwo][piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 30 Kwiecień 2003 Share Napisano 30 Kwiecień 2003 Pazzi ty skonczylas jakas szkole wyzsza malarstwa? b. dobre \"kierunki\" - jesli skonczylas wiesz o czym mowie :) - buziak - poziom nas wszystkich poprzez ta bitwe wyraznie podniosl sie do gory - pozreawiam wszystkich i buzka dla Pazzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 30 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2003 Wstaję dziś a tu takie miłe słowa! Dziękuję Wam wszystkim!!! Faktycznie malowałam ręcznie.... PENdzel, jestem w ASP ale nie studiuję malarstwa.....[mruga] Do zobaczenia wieczorem! [papapa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 30 Kwiecień 2003 Share Napisano 30 Kwiecień 2003 Textura normalnie wymiata , superr , i wyglada jak namalowana hehe fajnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 30 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2003 obojczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 30 Kwiecień 2003 Share Napisano 30 Kwiecień 2003 NO bardzo nie wyraznie widac ale gdyby nie mój kuzyn pomyslałbymz e ty tu jakąs texture dajesz do pokazania , a on cycki zoabczył i skumałem ze to ciało hehehe ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 1 Maj 2003 Autor Share Napisano 1 Maj 2003 Przesyłam oczko mojej elficy... oraz żegnam Was......do niedzieli! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 1 Maj 2003 Autor Share Napisano 1 Maj 2003 .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 1 Maj 2003 Autor Share Napisano 1 Maj 2003 ups Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 1 Maj 2003 Autor Share Napisano 1 Maj 2003 Przepraszam, ale jest chyba za duszno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 1 Maj 2003 Share Napisano 1 Maj 2003 Pazzi zajrzyj w Moje oczy..hehe(totalna telepatia)[boks] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 1 Maj 2003 Share Napisano 1 Maj 2003 ładne oczy masz Pazzi..(komu je dasz?...ELFICY...) [heej] do zobaczenia po 4 maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KANA Napisano 1 Maj 2003 Share Napisano 1 Maj 2003 witam..jestem tu pierwszy raz ale bardzo sięmi podoba...jesteś moją faworytką wśród bitwowiczów...naprawdę gratuluję pomysłu i wykonania..życzępowodzenia..jeszce tu zaglądnę...:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 5 Maj 2003 Autor Share Napisano 5 Maj 2003 zrobię niebieskie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 5 Maj 2003 Autor Share Napisano 5 Maj 2003 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 5 Maj 2003 Autor Share Napisano 5 Maj 2003 i tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 5 Maj 2003 Share Napisano 5 Maj 2003 piękna twarz...może tylko brewki nie są zaakcentowane...ale super towygląda...ma klimat :D pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 5 Maj 2003 Autor Share Napisano 5 Maj 2003 TAKIE ZOSTANĄ acha, zmienię jeszcze białą gałę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 5 Maj 2003 Autor Share Napisano 5 Maj 2003 Phantom, co do brwi! Ona nie będzie miała brwi(może zrobię jej stare rany po nich ale raczej nie-zastanowię się jeszcze bo nie śniło mi się to jeszcze!:)), Ona zamieniła się już w martwą materię; jedynie oczy i kształty ma jeszcze żywe.... zobaczysz jeszcze łzę, która wypłynie z jej martwych powiek! Ta elfica cierpi, czuje ból śmierci-cichej, powolnej...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 5 Maj 2003 Share Napisano 5 Maj 2003 no cush no to siedze i czekam :D a jest widze na co :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 5 Maj 2003 Share Napisano 5 Maj 2003 hmm.jakas dziwna texturka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 5 Maj 2003 Share Napisano 5 Maj 2003 Oooo kurde, nie moge , zaczyna mnie ta posatac przerazac a szczegulnie ta jej skóra chropwata , super textura , no powala mnie na nogi , nie moge sie doczekac jak pokazesz cos wiecej , bo mało szczegółów ma ta postac , hmmm aaaa co do oka to wypasione na maxa , podoba mi sie jak cholera :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 5 Maj 2003 Share Napisano 5 Maj 2003 cześć istotko..dawno mnie tu nie było...ale widzę że czas nie był zmarnowany.. z niecierpliwoscia czekam na nowe rendery....[yes] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 5 Maj 2003 Share Napisano 5 Maj 2003 pazzi widzę, że \"istotka\" się pieknie rozwija... gratuluje głębi oczu :) pozdrawiam[winko] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 5 Maj 2003 Autor Share Napisano 5 Maj 2003 ...nie ma co!... zmieniam texturkę na ciemną(bardzo).... zazwyczaj tego nie robię; nie zmieniam zdania ale \"TO\" chyba nazywa się dojrzewanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 5 Maj 2003 Autor Share Napisano 5 Maj 2003 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 5 Maj 2003 Share Napisano 5 Maj 2003 buuuuuuuuu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 5 Maj 2003 Autor Share Napisano 5 Maj 2003 TA w prezencie dla tych, którzy myślą czasem o nieistniejącej elficy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 5 Maj 2003 Share Napisano 5 Maj 2003 pazzi czy ty siedzisz se tak po nockach i renderujesz dla sportu? [rotfl2]:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 5 Maj 2003 Autor Share Napisano 5 Maj 2003 ...naturalnie przed MeshSmooth. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 5 Maj 2003 Autor Share Napisano 5 Maj 2003 nie, boowa, dosyć szybko mi to idzie...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 5 Maj 2003 Share Napisano 5 Maj 2003 nic tylko gratulować tempa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boms Napisano 6 Maj 2003 Share Napisano 6 Maj 2003 mmmm... bary jak NRDowska plywaczka :D super teksturka... z kanalem bump, czy bez? pozdroofki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 6 Maj 2003 Share Napisano 6 Maj 2003 bardzo ładnie to wygląda Pazzi trzymam kciuki imam nadzieję że nie popuścisz z jakości pracy...[piwo]jestem z Tobą..[rotfl] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi