Napisano 12 Luty 200520 l @!#@! czy wam tez w maxie zmieniaja sie klawisze z "Y" na "Z"? to jakis bug? pracuje chwile i dzieje mi sie takie cos skasowalem max.ini i nic nie pomoglo :/ jestem kilka dni po formacie wiec to raczej nie system
Napisano 12 Luty 200520 l Mialem to samo, problem polegal na tym ze mialem zainstalowany typ klawiszy polski(programisty) - prawidlowy i jakis inny (bodajze angielski) w ktorym z i y jest zamienione. Pomoglo wywalenie tego drugiego ;) ... Wszystko mozesz znalezc w panelu sterowania.
Napisano 12 Luty 200520 l to wina ustawien klawiatury tak jak pisze malefatal, ale nie angielski tylko drugi polski maszynisty, czy jak sie nazywa koles ktory pisze na maszynie, najlepiej odinstalowac ten drugi i zostawic polski programisty tylko
Napisano 12 Luty 200520 l heh ja mialem cos takiego, że przypadkiem nacisnąłem ctrl+shift i w maxie kombinacja ctrl+z (cofnij) zamieniła się na ctl+y (przywróć) i na odwrót. :] po ponownym ctrl+shift wraca do normy ;)
Napisano 12 Luty 200520 l Może też pomóc wyłączenie tej kombinacji klawiszy w ustawieniach językowych
Napisano 12 Luty 200520 l ja kiedys jak nie mogelm tego rozwiazac bylem w stanie przelozyc oba klawisze ;] strasznei wqr@#$^% to bylo ... w maxie 7 mi sie nei zdazylo .... tylko w 6 ogolnie maxa 6 uwazam za najmniej stabilną wersje .. juz 4 byla stabilniejsza ... a teraz max 7 rzadzi ;]
Napisano 12 Luty 200520 l panowie wystarczy Ctrl+Shift i po poroblemie ;> rozwiazalem to jescze jakies 2 lata temu jak sie bawilem w photoshopie i sie wqrwialem jak zamiast cofac, to zamienial mi RGB na CMYK-a ;> po wielu dniach dochodzenia o co chodzi odkrylem ten genialny skrót.. pozdro ;>
Napisano 12 Luty 200520 l no wystarczy, ale po co komus ustawienie klawiszy ktore sie do niczego nie przydaje i nerwowe wciskani ctrl+shift raz po raz, bo Y zamienia sie w Z w najmniej oczekiwanych momentach.