soshka.cg Napisano 12 Luty 2005 Napisano 12 Luty 2005 Scenka popełniona w maxie 6, texturki - PS, render - Vray. Mam nadzieję że się spodoba :) pozdrawiam
MareG Napisano 12 Luty 2005 Napisano 12 Luty 2005 Z przykrością stwierdzam, że zajawka, którą miałeś w WIPie była zdecydowanie LEPSZA od tego. Pełne rozczarowanie:\ Popracuj jeszcze nad tamtym pomysłem. Pozdrawiam
soshka.cg Napisano 13 Luty 2005 Autor Napisano 13 Luty 2005 Hmm ok MareG zobaczy się jeszcze choć przyznam że wydawało mi się iż ta wersja jest bardziej strawna :) Mr.Duck - dzieki Seatr co masz na myśli pisząc "fatalne podłoże" - chodzi ci o to że ulica tak nie wygląda w rzeczywistości czy wogóle, że to ulica, a nie trawniczek czy co? jak jush jedziesz to do końca
sartr Napisano 13 Luty 2005 Napisano 13 Luty 2005 mój wzrok przyciągnięty przez żółte pasy napoczątku skoncentrował sie na drodze i niezabardzo mu sie spodobała gdyż wygląda jak rozsypane ziarno, wieje pustką i nic ciekawego nie prezentuje. Z tyłu żółw wychodzi z kratki ściekowej i moje oczy cały czas skupiają sie na ulicy........co tu dużo gadać popraw texture, urozmaić środowisko (krawężnik, kałuża, śmieci...itp) i będzie ok.
Gacu666 Napisano 21 Luty 2005 Napisano 21 Luty 2005 Dołoże swoje trzy grosze. Ładne to to... ale to nie żółw... To mutant ze sklejoną z dwóch części skorupą :|. Spodnia część skorupa nie tak wygląda... Zalecałbym zajrzeć do jakichś referek lub przynajmniej na Fox Kids do bajki Teenage Mutant Hero Turtles ;).
CoRnS Napisano 21 Luty 2005 Napisano 21 Luty 2005 hmm coz mozna powiedziec orginalny pomysl [ja sie moge doczepic do drogi zbyt ziarnista jak żwir to wyglada] ale za pomysl masz umnie plusa :) pozdrowki
Ufol Napisano 5 Marzec 2005 Napisano 5 Marzec 2005 pomysł jak pomysł - widziałem to już w wojowniczych zółwiach ninja, a te... ten z przodu to raczej mi przypomina Ufola :) wbitego w skorupe jakiegoś orzecha :), na twoim miejscu zatrzymałbym głowe i zamienił na innego stwora
Rekomendowane odpowiedzi