Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Scenka popełniona w maxie 6, texturki - PS, render - Vray. Mam nadzieję że się spodoba :)

pozdrawiam

zolwiki.jpg

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Z przykrością stwierdzam, że zajawka, którą miałeś w WIPie była zdecydowanie LEPSZA od tego.

Pełne rozczarowanie:\

Popracuj jeszcze nad tamtym pomysłem.

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Hmm ok MareG zobaczy się jeszcze choć przyznam że wydawało mi się iż ta wersja jest bardziej strawna :)

Mr.Duck - dzieki

Seatr co masz na myśli pisząc "fatalne podłoże" - chodzi ci o to że ulica tak nie wygląda w rzeczywistości czy wogóle, że to ulica, a nie trawniczek czy co? jak jush jedziesz to do końca

Napisano

mój wzrok przyciągnięty przez żółte pasy napoczątku skoncentrował sie na drodze i niezabardzo mu sie spodobała gdyż wygląda jak rozsypane ziarno, wieje pustką i nic ciekawego nie prezentuje. Z tyłu żółw wychodzi z kratki ściekowej i moje oczy cały czas skupiają sie na ulicy........co tu dużo gadać popraw texture, urozmaić środowisko (krawężnik, kałuża, śmieci...itp) i będzie ok.

Napisano

Dołoże swoje trzy grosze.

Ładne to to... ale to nie żółw... To mutant ze sklejoną z dwóch części skorupą :|.

Spodnia część skorupa nie tak wygląda... Zalecałbym zajrzeć do jakichś referek lub przynajmniej na Fox Kids do bajki Teenage Mutant Hero Turtles ;).

Napisano

hmm coz mozna powiedziec orginalny pomysl [ja sie moge doczepic do drogi zbyt ziarnista jak żwir to wyglada] ale za pomysl masz umnie plusa :) pozdrowki

Napisano

pomysł jak pomysł - widziałem to już w wojowniczych zółwiach ninja, a te... ten z przodu to raczej mi przypomina Ufola :) wbitego w skorupe jakiegoś orzecha :), na twoim miejscu zatrzymałbym głowe i zamienił na innego stwora

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.