Napisano 19 Luty 200520 l Bezsenność straszna rzecz... z braku snu postanowiłem potrenować trochę modelowanie (z braku umiejętności przede wszystkim... co mi z reszta spać nie daje) pies jaki jest każdy wie, ten mój to będzie boxer, a raczej boxerka. Na razie tyle. Łykam melatoninę i walę w kimę.
Napisano 19 Luty 200520 l Dosyc wyraziste : )))) Dobrze, ze powiedziales ze to pies :) Pzdr, pracuj dalej ;)
Napisano 19 Luty 200520 l nie lepiej z ogolu w szczegol? chyba, ze masz jakies dobre refki. ale ja i tak wole raczej tworzyc bryle ;). no nic, na razie taki blobz, jedizesz dalej.
Napisano 21 Luty 200520 l Autor trochę więcej już widac tego psa i z tego co widać to chyba ma za chudy pysk... ale to dla tego, że jeszcze nie może jeść bo nie ma dolnej szczęki :)
Napisano 21 Luty 200520 l no no wyglada calkiem jak pies tylko nos mi sie wydaje za bardzo odstajacy od reszty pozdro
Napisano 22 Luty 200520 l no tak juz lepiej ale jeszcze mi cos nie pasi, ale nie wiem co musze sie przyjrzec na jakims zdjeciu pozdro
Napisano 2 Marzec 200520 l Autor Trochę miałem zastój... chyba tydzień... ale miałem kupę pracy. dzisiaj znowu z braku snu postanowiłem troszkę dopieścic moją pupilkę :) idzie powoli ale od obroży w dół będzie szybciej :) oto efekt dzisiejszego rzeźbienia: (muszę jeszcze podłubać w nosie bo coś tam wystaje dziwnie jakoś, ale to następnym razem już) a to siatka: tyle na razie pzdr.
Napisano 7 Marzec 200520 l Ufol---> to jest bez modyfikatora meshsmooth;P wiec tyle jest poly ile ma byc:) A co do pieska to szczerze powiem ze mody psow rasy bokser i tym pochodne strasznie mi sie nie podobaja... ale morda Twojej bokserki jest calkiem sympatyczna:)