emer Napisano 19 Luty 2005 Share Napisano 19 Luty 2005 Bezsenność straszna rzecz... z braku snu postanowiłem potrenować trochę modelowanie (z braku umiejętności przede wszystkim... co mi z reszta spać nie daje) pies jaki jest każdy wie, ten mój to będzie boxer, a raczej boxerka. Na razie tyle. Łykam melatoninę i walę w kimę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MnC Napisano 19 Luty 2005 Share Napisano 19 Luty 2005 Dosyc wyraziste : )))) Dobrze, ze powiedziales ze to pies :) Pzdr, pracuj dalej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 19 Luty 2005 Share Napisano 19 Luty 2005 nie lepiej z ogolu w szczegol? chyba, ze masz jakies dobre refki. ale ja i tak wole raczej tworzyc bryle ;). no nic, na razie taki blobz, jedizesz dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emer Napisano 21 Luty 2005 Autor Share Napisano 21 Luty 2005 trochę więcej już widac tego psa i z tego co widać to chyba ma za chudy pysk... ale to dla tego, że jeszcze nie może jeść bo nie ma dolnej szczęki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 21 Luty 2005 Share Napisano 21 Luty 2005 no no wyglada calkiem jak pies tylko nos mi sie wydaje za bardzo odstajacy od reszty pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emer Napisano 21 Luty 2005 Autor Share Napisano 21 Luty 2005 to jeszcze szybki update nosa :) no i trochę oko podciągnięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Luty 2005 Share Napisano 21 Luty 2005 pokaz go bez siatki mi sie bardzo podoba... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 22 Luty 2005 Share Napisano 22 Luty 2005 no tak juz lepiej ale jeszcze mi cos nie pasi, ale nie wiem co musze sie przyjrzec na jakims zdjeciu pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emer Napisano 2 Marzec 2005 Autor Share Napisano 2 Marzec 2005 Trochę miałem zastój... chyba tydzień... ale miałem kupę pracy. dzisiaj znowu z braku snu postanowiłem troszkę dopieścic moją pupilkę :) idzie powoli ale od obroży w dół będzie szybciej :) oto efekt dzisiejszego rzeźbienia: (muszę jeszcze podłubać w nosie bo coś tam wystaje dziwnie jakoś, ale to następnym razem już) a to siatka: tyle na razie pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczupal Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 no wypas :P ..pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 3 Marzec 2005 Share Napisano 3 Marzec 2005 calkiem calkiem, pokaz siatke bez ms pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emer Napisano 3 Marzec 2005 Autor Share Napisano 3 Marzec 2005 siatka bez ms, niezły mess :) pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufol Napisano 7 Marzec 2005 Share Napisano 7 Marzec 2005 o kutwa! nie za mało polygonów? piesek fajny, ciekawe co dalej pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MohSETH Napisano 7 Marzec 2005 Share Napisano 7 Marzec 2005 Ufol---> to jest bez modyfikatora meshsmooth;P wiec tyle jest poly ile ma byc:) A co do pieska to szczerze powiem ze mody psow rasy bokser i tym pochodne strasznie mi sie nie podobaja... ale morda Twojej bokserki jest calkiem sympatyczna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi