Obywatel Napisano 19 Luty 2005 Napisano 19 Luty 2005 No to koncze WIP'a bo mam juz w planach nastepna prace. Przedstawiam Wam szalonego koguta (Crazy Cock :D). By dostrzec dramaturgie tej sceny wystarczy spojrzec w oczy glownemu bohaterowi ;) No to jeszcze takie info. ze mozna sie spodziewac jakichs wiekszych projektow z mojej strony niz dotychczasowe skromne. Server zmieniony. No i male postprodukcyjne niuanse.
tronki5 Napisano 20 Luty 2005 Napisano 20 Luty 2005 Bardzo fajne^^.Mimo iz jestem laikiem,zauwazylem jedno niedociagniecie-ziemia. Zmien teksturke bo wg.mnie na takiej ziemi kury nic niewydziobia:]
sartr Napisano 20 Luty 2005 Napisano 20 Luty 2005 niestety zgranie wszystkiego w jedną całość jest o wiele trudniejsze niż zrobienie zegarka czy samochodu, dlatego niedociągnięć gratuluje ukończenia całej scenki
Ania Napisano 20 Luty 2005 Napisano 20 Luty 2005 fajny kogucik, podoba mi sie scenka. myslalam ze takie pomieszanie elementow realistycznych z komiksowymi nie wyjdzie, a jednak.
streaker Napisano 20 Luty 2005 Napisano 20 Luty 2005 hahaha, świetne, tylko przesuń koguta bardziej w prawo, bo za bardzo zbliza sie do brzegu obrazka
Rekomendowane odpowiedzi