Napisano 23 Luty 200520 l no wiec nudzi mi sie -robie wiec sobie spiderka-jest duzo bledow ale moze je poprawie a szczytembedzie jesli to ukoncze:)pozdrawiam krytykow i doradcow:)
Napisano 23 Luty 200520 l tylko jedno pytanie, jaką metodą robiłeś te oczy i w jaki sposób znalazły się w bryle głowy pytam z ciekawości pozdro
Napisano 23 Luty 200520 l zle nie jest ;) jest fajnie :) tylko gdzie niegdzie widac dziwne nierownosci bryly glowy
Napisano 23 Luty 200520 l displace maxowy czy vrayowy?? a co do głowy to zgadzam się z przedmówca ps: Mój 200 post
Napisano 23 Luty 200520 l Autor displace mental-nierownosci zobacze czy poprawie bo moze zgina w szczegole-thx:)i pozdr ps gratuluje 200 postow!
Napisano 23 Luty 200520 l displaca to daj odrazu na cały łeb i albo użyj zwykłego szarego materiału albo popraw te
Napisano 23 Luty 200520 l Autor szary material tak samo trzeba zrobic jak displace-wole displace po kawlku robic-tyle samo roboty
Napisano 24 Luty 200520 l Tomek, jeżeli moge cię prosić to pokaż siateczke eS-Man'a :) pozdro P.S. na renderach wygląda lepiej niż na początku pozdro2
Napisano 24 Luty 200520 l Autor displace z tylu:)bede dawal takie updatey dopoki go nie oteksturuje....a droga ciernista jak sie zle rozlozylo siatke
Napisano 24 Luty 200520 l bedzie tylko glowa, czy reszta tez? nie prosciej teksturowac jak juz jest calosc? bo jak zlaczysz to ci sie moze unwrap poplatac.
Napisano 24 Luty 200520 l Autor oj....bedzie reszta ale chyba da sie teksturowac dwie czesci potem collapsem....i mnostwo wierzcholkow do laczenia....:(pomysle bo wczesniej tego nie zrobilem(zreszta to zadkosc u mnie)-dzieki!:)
Napisano 24 Luty 200520 l a no ja niewiem. zawsze zylam w tym przekonaniu wiec nigdy nie probowalam osobno. byc moze sie da.
Napisano 24 Luty 200520 l Autor ja bede dzielny i sie nie poddam choc juz byla chwila zwatpienia-musi sie udac no bo jak....ja to skoncze?
Napisano 25 Luty 200520 l Ania c. to powiem ci ze zylas do tej pory w bledzie;) jesli max to robic na ilu elementach sie tylko , da, ap otem laczyc co sie da, i oilez latwiej zrobic bryle czlowieka z 4 elementow - glowa, korpus, reka, noga, glowa moze byc tylko dosc zbyt hmm, wygladzona;)
Napisano 25 Luty 200520 l Autor no to robie dslej:)glowa faktycznie ma duzy(2)ms ale jakos ujdzie mam nadzieje
Napisano 25 Luty 200520 l Autor juz mam dosc tych pajeczyn ale prawie 1/3 za mna wiec sie nie poddam:)
Napisano 25 Luty 200520 l Wydaje mi sie ze jakies za duze sa te gogle na jego oczach. Tak jakby troche za bardzo odstawaly.
Napisano 26 Luty 200520 l Autor nie robie dokladnej kopii-ma byc jedynie rozpoznawalny co chyba sie udalo(trudno zeby czerwony facet w pajeczynie nie byl:)) w koncowym momencie ma powstac animka ale nie wiem czy mi sie bedzie chcialo-natomiast gogle sa z grubsza podobne i tak ma byc-orginalne mi sie tak nie podobaja-moze moje gorsze ale co tam:)
Napisano 26 Luty 200520 l ale mi sie wydaje ze jednak ladniej by bylo gdyby ciut mniej wystawaly, i gdybys zrobil ciut mniejsza ta obwodke wokol gogli, to taka szeroka, spruboj, moze bedzie ladniej Reszta moze byc :)