Napisano 4 Czerwiec 200519 l pracka, szczególnie pomysł mi sie podoba, nawet bardzo -poniewazjednak jest to WIP powiem co mi sie niepodoba, zawsze mozesz olac mojego posta a nóż jakaś moja sugestia przypadnie Ci dogustu: - troszku dopracuj materiał skóry bo teraz wyglada jak figurka z drewna - dof byłby wskazany - prawy łuk brwiowy ciut za ostry - włosy niebardzo do mnie przemawiają - oczy...brak wyrazu, a lewego wzasadzie wogóle niewidać a to esencja postaci - brwi, rzęsy, moze włosy z nosa:) szczególnie dwa ostatniepostulaty weź pod uwage gdyż wydaje mi sie ze moga zdecydowanie ożywić to drewno:) pozdrawiam i gratuluje naprawde fajnej pracki
Napisano 5 Czerwiec 200519 l Straszna jędza. Nie w moim typie, ale na Twój użytek powiem, że mi się podoba. :D Mam wrażenie, ze ta skóra, zwłaszcza na rękach jest lekko gumowa, jak na maskach karnawałowych z supermarketu. No, i paznokcie faktycznie powinny być szponowate i w stanie takim, że kazda mama by powiedziała: "idź umyć ręce, jak chcesz z nami do stołu usiąść." Włosy są strasznie dreadowate, jakby baba jaga myła je w solance i suszyła na słońcu na pamiątkę wycieczki do Wieliczki. Aniu, naprawdę praca mi się podoba.
Napisano 10 Czerwiec 200519 l Autor wlosy juz pisalam ze dorysuje potem. (brwi tez) seatr nie oleje oczywiscie, bede probowala ratowac co sie da. paznokcie tez troche poprawie, przynajmniej ich teksture. mam dwa pytania: - gdzie w vrayu jest specular level? - czym mozna zastapic sss (zeby skora nie byla drewniana)?