Murky Napisano 24 Luty 2005 Napisano 24 Luty 2005 W życiu chyba każdego grafika przychodzi czas na wykonanie pierwszej "poważniejszej" pracy, nie tylko z tutkow lub pracy skladajacej sie z pojedynczej gotowej figury ;-) Praca wykonana w 3dsmaxsie 7. Zajmuje sie nim od 3 dni. Ogolnie jesli chodzi o grafike narazie jestem beginnerem. Ps. moze mozna by topick umiescic jako przyklejony aby takze inni pochwalili sie swoimi pierwszymi pracami...
Tomek Kosiorek Napisano 24 Luty 2005 Napisano 24 Luty 2005 grafikiem imho stajesz sie po wykonaniu takiej pracy nie przed:)EOT pracka....hmmmm prosta dosyc ale nie jest zle:)jesli w pozniejszych bedziesz tak dokladny-choc i to moze sie poprawic-oraz popracujesz nad kompozycja to moze byc ok-pozdro i powodzenia!
Salvator Napisano 24 Luty 2005 Napisano 24 Luty 2005 pracka w sam raz na pierwszą, czekamy na dalsze. co do przyklejania wątku, to zapewniam że było już kilka takich wątków...
Murky Napisano 25 Luty 2005 Autor Napisano 25 Luty 2005 Ta prace uwazam za skonczona. Choc nie jest idealna to jednak nie planuje w przyszlosci jej zmieniac, niech pozostanie na pamiatke ;-)
Archangel Napisano 25 Luty 2005 Napisano 25 Luty 2005 no i racja :) teraz czas na cos ambitniejszego...a co do tej scenki to jak na poczatek nie jest zle. Modelujesz a to sie chwali :) najbardziej razi tlo nawt nie tyle te porozciagane tekstury co fatalna kolorystyka nie pasujaca do glownego tematu. Pozdrwaiam i powodzenia w dalszej pracy !
Ufol Napisano 5 Marzec 2005 Napisano 5 Marzec 2005 nawet dobrze wygląda :) ale tylko stołek gratuluje cieni... ja odkryłem jak sie je włącza dopiero po 2 tygodzniach zabawy z maxem
Murky Napisano 6 Marzec 2005 Autor Napisano 6 Marzec 2005 Ja cieni nie robilem, same sie zrobily ;p Po tak krotkim czasie zabawy w maxsie znalem tylko podstawy modelingu i niektore modyfikatory (podstawowe). Acha, dziekuje za wszystkie comenty bo chyba jeszcze tego nei robilem :)
Rekomendowane odpowiedzi